Alex García, Rubén Paredes, Martina Pomés, Natalia Sánchez, Laura Santos, Laia Aldave i Julia Suárez finalistes al Català benjamí d’aire lliure

Alex

Alex García, Rubén Paredes, Martina Pomés, Natalia Sánchez, Laura Santos, Laia Aldave i Julia Suárez finalistes al Català benjamí d’aire lliure

 

En la jornada prèvia del Campionat de Catalunya benjamí disputada aquest diumenge a Gavà, 7 atletes de l’escola del Club Atletisme Tarragona han aconseguit classificar-se per a la jornada final, que es disputarà a Tarragona el dissabte vinent dia 14, mentre que altres tres han quedat a les portes, tot i tenir actuacions brillants.

Alex García, sent un dels petits de la categoria, ha finalitzat la cursa dels 1000 metres aconseguint un meritori 11è lloc a la sèrie classificant-se per la final.

Rubén Paredes ha estat 4art en el salt de llargada sent un dels 12 finalistes. També Rubén concursarà en el llançament de pilota ja que ha finalitzat 7è en aq...

Josep Casas, atleta del Club Atletisme Tarragona, participant a la prestigiosa marató d’Estocolm

Alex
Josep Casas, atleta del Club Atletisme Tarragona, participant a la prestigiosa marató d’Estocolm

Aquest darrer cap de setmana, Josep Casas Drets s’ha desplazat a Escandinàvia per participar a la marató de la capital de Suècia.

El clima ha... estat un bon acompanyant del Josep, encara que dificultats en els darrers kilòmetres no li han permès mantindre el bon ritme que portava en la primera part de la cursa.

Finalment, Josep Casas ha finalitzat la marató en el lloc 288 creuant la meta en 3 hores 26’ i 47’’

Laurineelisa Marimon, Nil Pinyol i Hugo Berenguel finalistes al Català aleví d’aire lliure

Alex
En la jornada prèvia del Campionat de Catalunya aleví disputada aquest diumenge a Gavà, tres atletes del CAT han aconseguit classificar-se per a la jornada final, que es disputarà a Tarragona el proper dissabte dia 14.

Hugo Berenguel participava en els 60 metres tanques, quedant-se a les portes d’obtindre plaça de finalista. Hugo sí ha aconseguit arribar a la final en el llançament de pilota.

Nil Pinyol competia en el concurs de salt d’alçada aconseguint el pas a la final (1.16 metres). En canvi no ha pogut assolir el mateix èxit en la competición del salt de llargada.

En els 60 metres llisos, sempre una prova de gran nivell, Laurineelisa Marimon s’ha quedat a les portes de la finalísima fent marca personal (9.39). Laurineelisa sí ha aconseguit classificar-se per la final en els 60 metr...

Montse Montañés, Inés Delgado, Berta Sánchez, Mar Vázquez, Sira Bo, Aleix Lago i Pep Aldave finalistes al Català infantil d’aire lliure

Alex

En la jornada prèvia del Campionat de Catalunya infantil disputada aquest diumenge a Gavà, set atletes del CAT han aconseguit classificar-se per a la jornada final, que es disputarà a Tarragona el proper dissabte dia 14, mentre que altres dos no han pogut classificar-se, tot i tenir actuacions brillants.

La jornada començava de la millor manera ja que Berta Sánchez no sols aconseguia el pas a la final en el salt de perxa, sino que destrossava la seva anterior marca i la deixava en uns magnífics 2.35 metres. També Mar Vázquez va estar brillant aconseguint superar el llistó dels 2.25.

En la prova de llançament de pes, Montserrat Montañés aconseguia també el pas a les finals de forma brillant, en acabar tercera de la prova amb un millor llançament de 10.08 metres, aconseguits en el seu terce...

Tonyo Gironès i Joan Blanco destaquen a la Cursa Pujada al Llorito

Alex

Diumenge 1 de juny s’ha celebrat la tradicional cursa del Llorito on el bon temps ha estat present al llarg de la mateixa.
Xavi Garcia (Facvac) ha guanyat la cursa destacat entrant en meta als 23’15’’; segon ha estat Raúl Torralba (C.E. Trail Tarraco) fent un temps de 24’15’’, i a pocs segons Pedro Ortega (Evasion Runnin Reus) als... 24’29’’.

Una vegada més s’ha fet notar la presència del Club Atletisme Tarragona amb atletes als llocs capdavanters com Tonyo Gironès (24’59’’) guanyador de la categoria M4 i 6è de la general, Antonio Ramos (26’33) 11è, Juan Blanco (28’09’’) també guanyador de la categoria M6 28è, Isidre López (28’58’’) 38è i Roser Costa (37’05’’) 242ena.

...

Mireia i Marina porten el lila ben amunt

lluis

Les atletes del Club Atletisme Tarragona Mireia López i Marina Tibau han completat un excel.lent cap de setmana, en finalitzar en cinquena i quarta posició respectivament en les seves competicions, en un cap de setmana en el què també els petits atletes de l'Escola CAT han complert amb escreix en la jornada prèvia del Campionat de Catalunya aleví i infantil disputada a Gavà.

Mireia López debutava de forma brillant amb la selecció catalana en el Campionat d'Espanya cadet per seleccions autonòmiques que es disputava aquest cap de setmana a Valladolid. Mireia aconseguint una excel.lent cinquena posició en la final dels 100 metres tanques, amb un temps de 16.36 segons, tot i el fort vent en contra. L'atleta tarragonina ja havia mostrat el seu nivell en les sèries, ja que acabava en quarta po...