Cap de setmana complet per a l’ECAT

BlancaT

Aquest cap de setmana s’ha presentat replet de competicions per als atletes de l’Escola del Club Atletisme Tarragona.

El dissabte, el Club organitzava a les pistes de Cambrils una jornada classificatòria per al Campionat d’Espanya del Divirtiéndose con el atletismo, alhora que es disputava també un control benjamí i aleví. En la jornada del Divirtiéndose, l’equip cadet femení del Col·legi Sant Pau Apòstol de Tarragona, format per Aina Filella, Berta Pardines, Clàudia Mir, Laura Yan Solé, Mar Vázquez i Maria Falcó (a destacar que totes són atletes del Club Atletisme Tarragona), van intentar realitzar la millor actuació possible per intentar classificar-se per a la jornada final, que es disputarà a principis d’abril a Madrid.

I el diumenge, es disputava el Cros del Mare Nostrum, on els i le...

Alícia Vázquez s'emporta el bronze al Campionat de Catalunya de combinades júnior

lluis

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Alícia Vázquez Domingo ha assolit una brillant tercera posició final en la prova júnior del Campionat de Catalunya de proves combinades de pista coberta, disputat aquest cap de setmana a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. L'atleta entrenada per en Ferran Tortosa finalitzà a més en sisena posició de la prova absoluta, assolint plaça de finalista en un campionat de Catalunya absolut, el què suposa un nou gran èxit tant per l'Alícia com pel seu entrenador, així  com per l'Escola del CAT, en la qual l'Alícia es va formar com a atleta des dels inicis d'aquesta, al 2007.

La competició va començar força bé per a l'atleta tarragonina, ja que finalitzava en segona posició en la prova dels 60 metres tanques, amb un excel.lent registre de 9.97 segons, qu...

Gran participació lila en la Sant Silvestre de Tarragona per tancar l'any

lluis

La tradicional cursa de Sant Silvestre de Tarragona, magníficament organitzada com sempre pels Fondistes de Tarragona, va tancar ahir l'any atlètic pels carrers de Tarragona, i va comptar amb la participació de més de seixanta atletes del Club Atletisme Tarragona, de totes les edats, que van voler unir-se a la cursa més festiva.

En la vessant més competitiva, els atletes més destacats foren una jove promesa de només tretze anys, la Carla Gonzàlez, que va quatllar un gran final de cursa classificant-se en una sensacional 15ena posició en la classificació femenina, i un ilustre veterà, l'incombustible Fernando Flores, que finalitzava en una magnífica dinovena posició, en una cursa en la què s'imposava José Manuel Nieto (Kalenjins), per davant de dos ex-atletes del club, Moha Mamman (ara al...