4 infantils a la final del Campionat de Catalunya individual

BlancaT

Aquest dissabte s’ha disputat, a Sabadell, la fase prèvia del Campionat de Catalunya individual de pista coberta en categoria infantil, en el qual hi han participat 9 atletes de l’Escola. Tots els atletes liles han quallat una magnífica actuació, en una jornada marcada per moltes marques personals i en la que 4 d’ells han aconseguit classificar-se per a la jornada final, que es disputarà el 4 de març també a Sabadell.

Els atletes que han aconseguit el passi per a la final són; L. Marimón, per partida doble, que ha guanyat el concurs de triple salt amb una gran marca de 10,37 m i ha finalitzat en 3a posició el concurs de salt de llargada, arribant fins als 4,70 m, assolint marca personal en ambdues proves; Liana de las Heras al 60 mt, rebaixant la seva marca personal fins als 11.23 s; Mar...

Els atletes de l’ECAT es deixen veure al Campionat de Catalunya de cros

BlancaT

Aquest diumenge es va disputar el Campionat de Catalunya de cros individual i per equips a Caldes de Malavella, on els participants de l’Escola van realitzar una magnífica actuació, deixant-se entreveure entre els millors de Catalunya. Destacar la valentia amb què van competir tots els atletes liles, que es van enfrontar a un terreny complicat, enfangat per la pluja del dia anterior amb zones on el perill de relliscar era molt elevat i amb una gran pujada a la part final del circuit.

En la competició per equips, l’ECAT estava representat per l’equip aleví femení i per l’infantil masculí. L’equip aleví femení, integrat per Luana Izaga, Èrika Díez, Sílvia Vicente i Laura Expósito, finalitzava en 18a posició, amb una molt bona cursa per part de totes. I l’equip infantil masculí, format per ...

Setena posició de l'Alícia Vázquez al Campionat de Catalunya júnior de pista coberta en els 60 metres tanques

lluis

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Alícia Vázquez Domingo va finalitzar en una excel.lent setena posició en la final de la prova dels 60 metres tanques del 25è Campionat de Catalunya júnior en pista coberta disputat a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell aquest dissabte. L'Alícia va realitzar un gran campionat ja des de la semifinal, en la què es guanyava el pas a la final en finalitzar en quarta posició i rebaixava la seva marca personal fins al 9.56 segons, aconseguint a més la marca mínima per anar al Campionat d'Espanya de la categoria, que tindrà lloc a València a principis de març.

En la final, i ja sense els nervis d'assolir aquesta mínima, l'atleta entrenada per en Ferran Tortosa realitzava de nou una molt bona cursa, i rebaixava de nou la seva marca fins als 9.53s, classi...

4 equips de l’ECAT a la prèvia del català de relleus – Mario Sánchez, mínima d’Espanya

BlancaT

Aquest dissabte s’ha disputat a Sabadell la prèvia del Campionat de Catalunya de pista coberta de relleus en categoria infantil i cadet, en la qual l’Escola ha estat representada per quatre equips, un de masculí i un de femení de cada categoria.

En categoria infantil, l’equip masculí, integrat per Pol Aixalà, Pol Mascarell, Egoitz Pedrol i Hugo Saiz, tot i realitzar una gran cursa i finalitzar en 4a posició de la seva sèrie, no s’han pogut classificar per a la jornada final. Menys sort han tingut les noies, L. Marimón, Martina Pomes, Natàlia Sánchez i Aina Tomàs, que han estat desqualificades en caure’ls-hi el testimoni a 5 metres de meta.