Pedro Ortega guanya la mitja marató de Blancafort

BlancaT

Pedro Ortega guanyava aquest passat diumenge la mitja marató de Blancafort en fer el recorregut dels 21,095 kilòmetres, per les carreteres del voltant d’aquest poble, amb un magnífic temps d’1 hora 16 minuts i 15 segons, traient-li més d’un minut al segons classificat i rebaixant en 5 minuts la marca del guanyador de l’edició anterior d’aquesta mateixa prova. També hi prenia part Fernando Flores, per segona vegada consecutiva, que amb un temps d’1 hora 21 minuts i 27 segons entrava en 6a posició, fent 2 minuts menys que la temporada passada.

En la mateixa competició, però en la distància de 5 km, Dora Pons finalitzava 2a de la seva categoria, en creuar meta en 25 minuts i 57 segons.

5 equips a la final del català de relleus de promoció

BlancaT

Durant la disputa de la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus de les categories sub12, sub14 i sub16, 5 equips de l’ECAT han aconseguit el pas a la jornada final d’aquest campionat, que es disputarà el 21 d’abril a Tarragona, després d’aconseguir classificar-se entre els 16 primers, en el cas dels relleus curts, o entre els 12 primers, en els relleus llargs.

Els primers en aconseguir aquesta classificació va ser l’equip sub12 masculí de 4x60, integrat per Guillem Ferran, Víctor Jiménez, Joan Sinfreu i Lluc Subirós, els quals aconseguien fer-se amb el millor temps de tots els equips participants, aturant el cronòmetre en uns estratosfèrics 35.22 segons. El club també estava representat per un segon equip masculí, format per Joan Martorell, Unai Ortiz de Landázuri, Miguel Re...

Dos noms il·lustres de l’atletisme nacional fan un clínic de marxa per als atletes de l’ECAT

BlancaT

El divendres passat, Valentí Massana i José Manuel Rodríguez “Rodri” van venir a les pistes de Camp Clar per realitzar un clínic de marxa per als atletes de l’Escola del club. Són dos noms il·lustres en el món de l’atletisme: el primer va ser atleta internacional i que com a resultats més destacats ha aconseguit coronar-se com a campió del món l’any 1993 i també penjar-se la medalla de bronze en les olimpíades d’Atlanta del 1996; i el segon, és un entrenador especialitzat en marxa que ja treballa amb algunes atletes del club.

Van realitzar una sessió conjunta per a totes les categories de l’Escola, treballant des de l’escalfament enfocat cap a la prova de marxa, passant per la millora de la tècnica d’aquesta disciplina tant complicada, les normes tècniques de competició, fins arribar als...

Els atletes sub20 del CAT a punt per diumenge

BlancaT

Aquest diumenge pel matí es disputa el Campionat de Catalunya de clubs en categoria sub20 i, per primera vegada, el CAT estarà representat per un equip masculí, del qual serà la seva primera participació en aquesta cita, i un de femení. A banda, el club també és l’únic club de la província en assistir en aquest Campionat.
Aquests equips estarà integrats per:

  • 100mll: Marc Ribot / Laura Yan Solé
  • 110-100 mt: Albert Casadó / Alícia Vázquez
  • 200 m: Marc Ribot / Mireia López
  • 400 mll: Alex Cruset / Maria Buscail
  • 400 mt: Bernat Verdú / Marta Targa
  • 800 m: Aleix Lago / Andrea Carrasco
  • 1.500 m: Victor Sánchez / Emma Alventosa
  • 3.000 m: Guifré de los Ríos / Alexandra Rofes
  • 3.000 m obstacles: Dídac Safont / -
  • Alçada: David Bondia / Maria F...