Josep M. Mateo, sots-campió de Catalunya de pentatló

Imatge de Josep Maria Mateo Sanz
Josep Maria Mateo Sanz 20 Sep 2015
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona, Josep Maria Mateo, ha aconseguit la segona posició en el Campionat de Catalunya de Pentatló de Veterans que s'ha celebrat el dia 19 de setembre a les pistes de Palafrugell.

L'atleta del CAT va ser molt regular en les cinc proves que componen la pentatló, aconseguint guanyar 3 de les 5 proves en la seva categoria: llargada, 200 metres llisos i disc. Va començar la jornada amb un salt de 5.29 metres en el salt de llargada. A continuació, en el llançament de javelina va assolir els 23.62 metres. Seguidament, en la prova de 200 metres llisos, va obtenir un bon registre de 26.37 segons. En el disc va llançar 25.18 metres. Per acabar, en la prova llarga, els 1500 metres, va fer un temps de temps de 5:39.50. Amb la suma dels punts de les diverses proves, va aconseguir 2675 punts que li van permetre assolir la segona posició final de la categoria M50, 4 punts per sobre de la tercera posició (Josep X. Nin, CA Nou Barris) i a poc menys de 100 punts del primer lloc (Quim Gallart, CN Olot).