Montse Montañés, campiona de Catalunya cadet de llançament de pes en pista coberta

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 28 Feb 2016
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Montserrat Montañés Arbó s'ha proclamat aquest diumenge campiona de Catalunya en la prova del llançament de pes, dins del Campionat de Catalunya cadet disputat a la Pista Coberta de Sabadell, i en el què també han realitzat grans actuacions Bernat Verdú, Mario Sánchez, Aleix Lago, Berta Sánchez i Inés Delgado.
Montañés ha realitzat un gran concurs, i ja en el segon llançament ha aconseguit superar la seva marca personal, fins a uns excel.lents 12.20 metres, que li asseguraven la victòria. L'atleta entrenada per en Joan Domingo ha estat acompanyada al podi per Irene Vega (Cornbellà At.), segona amb 11.31 metres, i d'Anna Cabrera (Avinent Manresa) tercera amb 10.77 metres.

Bernat Verdú ha finalitzat en setena posició en la final dels 60 metres tanques, amb un temps de 9.68 segons, en una cursa guanyada per Eloi Santafe (JA Sabadell). Verdú ha protagonitzat una gran semifinal, en la què ha finalitzat quart i en la què ha rebaixat la seva marca personal fins a uns excel.lents 9.33 segons. L'atleta entrenat per en Ferran Tortosa ha disputat també la prova dels 300 metres llisos, en la què ha finalitzat cinquè de la seva semifinal, amb un temps de 40.64 segons.
En el salt amb perxa, Berta Sánchez ha finalitzat en desena posició, en superar el llistó sobre 2.60 metres, molt a prop de la seva millor marca, i en no poder superar el llistó a l'alçada següent, a 2.75 metres, tot i un gran tercer intent. I en el salt d'alçada, Inés Delgado era també desena, amb un millor salt sobre 1.37 metres.
Per la seva banda, Mario Sánchez ha estat setè en la seva semifinal dels 60 metres llisos, amb un temps de 7.80 segons, marca personal, mentre que Aleix Lago era vuitè de la seva semifinal dels 600 metres llisos amb un temps de 1.39.31, en una cursa trencada des del principi, en la què l'Aleix ha hagut de maniobrar constantment.