Rècord de participació lila per inaugurar la temporada de cros

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 13 Nov 2017
Whatsapp

Aquest diumenge s’ha celebrat el primer cros de la temporada de la lliga del consell comarcal del Tarragonès, a l’Escola Els Àngels de La Granja, i el CAT n’ha estat un dels grans protagonistes. Fins a 112 atletes del club han pres part en aquesta cita, el que suposa tot un nou rècord per al club.

En categoria cadet, en la cursa femenina, hi havia triplet lila al podi, amb Carla González al calaix més alt, Emma Alventosa en 2a posició i Ainhoa Pérez en 3r lloc; i en la masculina, el més ràpid era Dídac Safont que entrava en 4a posició. També acabaven la cursa Laia, Pep, Guifré, Rubén, Pablo, Carlos i Àlex.

En categoria infantil, Alexandra Rofes i Lucía Vega feien doblet, sent 1a i 2a respectivament, i Pol Aixalà també pujava al podi, en finalitzar en 2a posició. Cristina, Lara, Natàlia, Èlia, Leire, Laia, Laura, Lucía, Emma, Martí, Oriol, Asier, Oriol i Ivan també aconseguien creuar la línia de meta.

Entre els alevins, Joan Sinfreu i Júlia Suárez finalitzaven en 3a posició, en les seves respectives curses, corrent acompanyats de Lluc, Victor, Nahim, Marcos, Unai, Joan, Marc, Oriol, Gerard, Unax, Matías, David, Carla, Èrika, Alba, Jana, Noelia, Luana, Laura, Sofia, Sílvia, Clàudia, Segolene, Júlia i Ifeoma.

En les curses dels benjamins, Guillem Ferran guanyava la del 2008 amb Andrea Molina en 3a posició en la del mateix any; mentre que en les del 2009, Eric de la Rosa pujava al més alt del podi amb Quimey Izaga en el 3r calaix, i Noemí González era 5a. També van aconseguir acabar la cursa Pau, Nacho, Bruno, Bernat, Jofre, Joel, Miguel, Pilar, Ariadna i Candela, les del 2008, i Ivan, Jeroni, Clovis, Miquel, Guifré i Júlia, les del 2009.

En categoria prebenjamí, Pablo Jiménez i Diana Garcia finalitzaven en 3a posició en les curses del 2010; mentre que Diego Lapieza i Marçal Sinfreu entraven a meta en 1r i 2n lloc, respectivament, i Maria Ferran també era 2a, en les del 2011. Quim, Jan, Ferran, Gerard, Nora, Paula, Clàudia i Bruna participaven també en les del 2010, i Leo, Aleix, Lara i Irene, en les del 2011.

En les curses dels minis, Izan Márquez guanyava la del 2012 i Maria Martín era 2a en la del mateix any; i en les del 2013, Aleix Gómez era 4t i Celia Vega, 5a. Aniol, Hernán, Martí, Pablo i Aina també van finalitzar unes curses molt ràpides.

Pel que fa als atletes de categoria absoluta, Pedro Ortega guanyava la masculina i Espe Anguera, la femenina amb Dora Pons en 3a posició, qui també finalitzava en 5a posició en la cursa popular. En la cursa popular, Juan Carlos guanyava la cursa just per davant de Xavier Ros, mantenint un duel infernal que es va decidir a línia de meta. Ramón, Nene, Víctor, Sergi i Maribel, participaven també en aquestes curses.