Patricia Amador rep reconeixement del Consell Català de l’Esport

Imatge de Bàrbara Pintado Duch
Bàrbara Pintado Duch 26 Nov 2018
Whatsapp

        

El passat divendres 23 de novembre, es va realitzar la desena edició de l’Acte de Reconeixement a l’Atletisme Català Màster a la Sala Docent de l’escola Catalana de l’Esport.

En aquesta celebració, el Consell Català de l’Esport guardona a tots aquells atletes màsters (Veterans, majors de 35 anys) que han aconseguit llocs d’honor als compromisos internacionals realitzats durant la temporada.

L’atleta tarragonina, Patricia Amador, que corre sota els colors del Club Atletisme Tarragona va ser un dels podis en categoria Màster que ha aconseguit l’atletisme català en competicions interrnacionals.

Recordem que la Patricia va ésser 3ª classificada en el 800 metres llisos en pista coberta a la final del campionat d’Europa celebrat a Madrid i, posteriorment va acabar en 8ª posició (finalista) en 800 metres llisos en el campionat del món celebrat a Malaga a inicis de setembre d’aquest mateix any.

A l’acte han assistit diferents representats de les institucions que han realitzat els diferents lliuraments, com Oriol Marcé, subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport, assessor tècnic d’Esports de la Diputació de Barcelona i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme, entre d’altres personalitats.