Impressionant actuació per equips SUB14

Imatge de Nerea Lago Garbajosa
Nerea Lago Garbajosa 03 Feb 2020
Whatsapp

El passat 25 de gener, en el Campionat de Catalunya de Clubs SUB14 en Pista Coberta l'ECAT va participar-hi en ambdues categories: masculina i femenina. Era el primer cop que les dues categories participaven, i van donar la talla superant expectatives.

Les noies, van assolir la 8ena posició, gràcies a totes i cada una de les participacions d'elles: Laia Barberà (60m tanques), Jana Santos (60m llisos), Luana Izaga (perxa), Maria Blazquez (llargada), Ségolène Deconinck (alçada), Mireia Redondo (600m llisos), Iris Garrido (2000m llisos), Laia Cabrero (2000m marxa), Vera Fernandez (pes), Jana Pages (1000m llisos) i Silvia Vicente (triple). Agraïr la gran implicació per part de les atletes. Per últim, afegir que Silvia Vicente va assolir el RCAM en triple salt, amb una marca 10,27m.

 

Per un altre banda, els nois, en una classificació apretada, van aconseguir quedar en 7ena posició, amb les següents participacions: Lluc Subirós (perxa), Guillem Ferran (triple salt), Jofre Virgili (pes), Marcos Herrero (llargada), Matias Hernandez (60m tanques), Jan Vives (60m llisos), Joan Martorell (600m llisos), Eric Gonzalez (1000m llisos) i Pau Crespo (2000m llisos). Tots van gaudir de la competició i van lluitar per assolir molts bons resultats.