15 medalles per als atletes màster del CA Tarragona al Campionat de Catalunya

Imatge de Andrea López Urbano
Andrea López Urbano 01 Feb 2022

Aquest darrer cap de setmana s’ha celebrat a Sabadell el Campionat de Catalunya Màster d’Atletisme on els atletes veterans del CAT s’han emportat 15 medalles, 9 d’elles d’or, en un total de 18 participacions en diverses proves.

Josep Maria Mateo, de la categoria M-55, es va proclamar campió de Catalunya en 3 proves de salt que van ser salt amb perxa, llargada i alçada, on va aconseguir unes marques de 3,20m, 4,82m i 1,46m, respectivament. En aquesta última prova, Pere Pardines també va obtenir el campionat de Catalunya, de manera compartida amb el Josep Maria Mateo, a l’haver franquejat el llistó a la mateixa alçada, 1,46m.

Hi va haver dos atletes, de la categoria M-70, que van aconseguir dues medalles d’or cadascú. Per una banda, Francisco Griñant, va aconseguir el campionat de Catalunya en les especialitats de salt de perxa i salt de llargada, amb uns registres de 1,90m i 2,83m, respectivament. Per altra banda, Josep Maria Puig ho va assolir en els 60 i 200 metres llisos, amb uns temps de 9,68s i 32,65s, respectivament.

També va aconseguir pujar al més alt del podi Patri Amador, de la categoria F-40, en la distància de 800 metres, prova en la que va aconseguir aturar el crono amb un temps de 2 minuts 23,65 segons.

En aquest campionat també es van aconseguir 3 medalles de plata, a càrrec de Francisco Griñant (M-70) a l’alçada, amb una marca de 1,00m; Ana Cabello (F-50) a la llargada, amb un millor salt de 3,76m; i Jesús Montolio (M-50) també a la llargada, amb un registre de 5,40m.

A més, van pujar al tercer calaix del podi Pere Pardines a la pentatló, Ana Cabello als 60 metres llisos i Patri Amador a la prova de 400 metres.

Altres resultats a destacar dels participants del CA Tarragona en aquest campionat es van donar a la prova de 3000 metres on Pedro Ortega (M-40), el debutant Jesús Gellida (M-40) i José Francisco Garcia Navarrete (M-50) van arribar en les posicions 10, 11 i 14, respectivament.