29 medalles per als atletes màster del CA Tarragona als Campionats de Catalunya

Imatge de Josep Maria Mateo Sanz
Josep Maria Mateo Sanz 06 Feb 2023

Aquest darrer cap de setmana s’han celebrat 3 Campionats de Catalunya Màster d’Atletisme de diverses especialitats on els atletes veterans del CAT s’han emportat un total de 29 medalles, 16 d’elles d’or.

Al Prat de Llobregat s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Marxa de 10km. En aquest campionat, la Maite Gargallo (F50) s’ha proclamat campiona de Catalunya. En el campionat del Prat també han pujat al podi Antònia Royo (F55), Regina Gras (F40) i Fernando Flores (M50), ocupant tots ells el sots campionat de Catalunya de les seves respectives categories. A més, a les categories de promoció, Aston Maté (S12M) i Marc Suárez (S16M) han aconseguit la medalla de bronze.

També al Prat de Llobregat s’ha disputat el Campionat de Catalunya Màster de Llançaments Llargs. En aquest campionat es disputen 4 tipus de llançaments: martell, javelina, disc i martell pesat i és on s’han aconseguit més medalles, arribant a un total de 20, 12 de les qual són d’or. Cal destacar en Francisco Griñant (M75) i Francesc Mosquera (M65) amb 3 ors cadascun. Amb dos primers llocs tenim a Bàrbara Pintado (F35) i Francesc Ferrando (M35). En una ocasió van pujar al lloc més alt del podi en Luis Saez (M70) i Maria (F35).

L’últim Campionat de Catalunya Màster ha estat el de Pentatló de pista coberta, celebrat a Sabadell. En aquest campionat, cada atleta ha de completar cinc proves i se sumen els punts obtinguts en cadascuna. Per part dels atletes liles, es van aconseguir 3 campionats de Catalunya a càrrec de Gemma Solé (F55), Josep Maria Mateo (M55) i Dídac Rios (M35) que van totalitzar 3629, 3039 i 1878 punts, respectivament. La medalla de plata se la va emportar en Pere Pardines (M55) amb 2767 punts. Juan Carlos Herrera (M50) va ser tercer amb 2899 punts. En Josep M. Martín (M50) no va poder completar la pentatló en lesionar-se a la prova de tanques.

La següent cita esportiva per als atletes màster del CA Tarragona serà el Campionat de Catalunya de Proves Individuals en pista coberta que s’ha de celebrar a Sabadell el 19 de febrer.