Campionats d'Espanya d'aquest cap de setmana

Didac
Aquest cap de setmana es torna a preveure intens amb la disputa dels Campionats d'Espanya Júnior a Saragossa i el de Veterans a Oviedo.

Per part del Club Atletisme Tarragona en Júnior Femení pendra part Anna Solé inscrita en els 60 i en els 200 llisos proves en les que va quedar 4t de Catalunya el passat cap de setmana a Vilafranca.

I en el Campionat d'Espanya veter

Iborra, Pardines, L

lluis
Els atletes del Club Atletisme Tarragona Quico Iborra i Pere Pardines es proclamaren campions de Catalunya en el marc del Campionat de Catalunya de veterans indoor que s'ha disputat aquest cap de setmana al Palau Firal de Vilafranca del Penedès, en el que

Didac
Aquest cap de setmana és celebren els últims Campionats en Pista Coberta de la present Temporada, d'una banda tenim el Campionat de Catalunya Veter

Marc Jos

lluis
L'atleta del Col.legi Sant Pau Marc José s'ha proclamat aquest cap de setmana sotscampió de Catalunya en la prova dels 60 metres tanques dels 12ens Campionats de Catalunya Cadet de pista coberta que s'han disputat al Palau Firal de Vilafranca del Penedès. José finalitzava en segona posició, amb un temps de 8,90 segons,
marca personal, per darrera del guanyador, Arnau Erta (Medilastsport Lleida), després de finalitzar també segon en les semifinals de la prova, amb 9.12s.

L'atleta tarragoní finalitzava també quart en la final dels 60 metres llisos, amb un temps de 7.64 segons, també marca personal, després de ser tercer en la seva semifinal amb 7.75 segons.

Un altre atleta tarragoní que ha assolit posicions destacades aquest cap de setmana ha estat Pere Gomès, que ha ...

Marc Jos

Didac
Marc José (Sant Pau) s'ha adjudicat la medalla de plata als 60 metres tanques amb un temps de 8.90 (marca personal) en la final despres d'entrar a la final amb 9.12.

Marc José seguidament també ha disputat la prova dels 60 metres llisos, quedant en 4a posició amb el mateix temps que el tercer 7.64 (marca personal) i classificant-se per la final amb 7.75.

Esther Aragon

lluis
L'atleta del Club Atletisme Tarragona Esther Aragonès s'ha proclamat aquest diumenge sotscampiona de Catalunya de Cros en categoria promesa, en el marc del 87è Campionat de Catalunya de Cros - Cros Marcel.lí Gené que s'ha disputat a Reus. Aragonès ha finalitzat en segona posició, amb un temps de 28.29, en una cursa d'una dist

Campionats Catalunya cap de setmana

Didac
Resultats dels campionats catalans del cap de setmana

CAMPIONAT CATALUNYA DE CROSS
Ester Aragones - 11ª absoluta / 2ª promesa
Wissam El Hattobuib - 27a Cadet

Pol Olivier - 12è Infantil
Quino Vergara - 19è Juvenil
Pau Bundó - 60è absolut
Nene - 63è
Joan Bardina - 71è

CAMPIONAT CATALUNYA PISTA COBERTA
Dídac Rios - 10è als 60 metres tanques - 9.38

Teniu els resultats complets a la secció de resultats