10 kms de Riudoms

Nene

Hoy domingo 16 de setiembre, los atletas del CAT han vuelto a competir a tope en la Cursa de Riudoms, para unos la primera carrera de la temporada y para otros otra carrera de preparación.

Pedrito 2º (1º en su categoría ) 34'21. Jorge de Andrés 3º (1º) 35'32. Carlos Soriano 12º (3º) 39'12. Juan Blanco 23º (1º) 41'29. David Martínez 39º (1º) y Vicenç Laiz 76º (12º) 46'28.

VII MITJA MARATO DE SABADELL

Nene

El passat diumenge dia 9, va tenir lloc la VIIena. Mitja Marató de Sabadell, on anarem dos atletes del club. En 4º lloc, arrivà Pedrito, amb un temps de 1h.13'35 i a la posició 170º, arrivà Emili, amb un fantàstic temps de 1h.33'01.

Els fondisCATS comencen la temporada realitzan bones marques. Aquest proper cap de setmana, tenim la Peonada ImPopular de TGN i la cursa de 10 kms de Riudoms.

No oblideu tampoc, la TetraCATló, que tindrà lloc el dissabte a partir de les 10h.

Així sou tots invitats tant com públic com atleta. Bona sort a tots.

L'atletisme femení tarragoní en alça

Didac

No faig cap gran descobriment, però si remarco, el que hem anat veient  durant els últims anys i que possiblement ha acabat plasmant-se aquesta temporada, i portarà sorpreses a la pròxima.

L'atletisme femení a casa nostra està en alça, però quan diem que està en alça, de que estem parlant exactament?

Doncs parlem de nombre, qualitat i resultats, està clar, que a més nombre d'atletes, més possibilitats de trobar qualitat, i més també d'obtenir resultats. Aquest gran nombre s'ha aconseguit principalment gràcies a la jove escola d'atletisme, l'ECAT, jove en quant a creació i jove d'edat (tampoc descobrim res, per alguna cosa es tracta d'una escola), només cal tirar d'estadístiques, la temporada 2011-2012 el 55,8% de les integrants de l'ECAT eren nenes. Amb els sèniors, el percentatge...