Imatge de Lucía Vega Martínez
Lucía Vega Martínez 22 May 2024

El CA Tarragona masculí ha finalitzat en la tercera posició de la Final B de 2a Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs celebrat a Tarragona.

Ha estat un Campionat espectacular on els nois del club han tingut l’oportunitat de competir al nivell nacional com a club. Aquesta era la segona vegada en una competició estatal del Club Atletisme Tarragona masculí en un Campionat d’Espanya des que el club es va crear el 1990.

Aquesta competició que es va celebrar a les Pistes Municipals de Tarragona Natalia Rodríguez i el guanyador de la competició va ser l’Andorra At i segon el Hinaco Monzon.

En l’equip tarragoní va destacar  el Marc Suárez en els 5000 metres marxa (21’40’’85), ja que va guanyar la prova i a més va aconseguir la segona millor marca sub 16 de la història, a tan sols 4 segons del rècord d’Espanya (21’36’’2 de Germán Nieto l’any 1985) .

L’equip del relleu 4x400 format per Pol Aixalà, Aleix Lago, Isaac Aquiló i Xavier Ros (3’33’’28), Dídac Expósito al pes (11.53 m), el Lluc Subirós a la perxa (4.16 m) i el Pol Aixalà als 400 metres tanques (57’’07) van ser segons. També van destacar les terceres posicions de Víctor Jiménez a la llargada (6.45 m), de Joan Martorell als 400 metres (51.82) i de Xavier Ros als 800 metres (2’01’’65).

En quarta posició van quedar Adria Serres a la javelina (40.69 m) i Alejandro Baceiredo als 3000 metres (9’03’’65 aconseguint una nova marca personal). Hugo Jules Saiz a la prova dels 200 metres (23’’72), Lorenç Porquer als 100 metres (12’’22) i Aleix Lago al 1500 m (4’07’’92) van ser cinquens.

El equip del relleu 4x100 (46’’72)  format per Matias Hernández, Lorenç Porquer, Joan Rich i Hugo Jules va ocupar la sisena posició. L’Enric Guim al concurs de llançament de disc (29.28 m) i Jeroni Flores al salt d’alçada (1.60 m) van ser setens. Florian Trives va debutar en una competició estatal amb 3000 metres obstacles aconseguint una vuitena posició.