3 medalles pel CA Tarragona en el Campionat de Catalunya Sub 18

Imatge de Lucía Vega Martínez
Lucía Vega Martínez 10 Jun 2024
Whatsapp

Palafrugell ha acollit aquest cap de setmana els Campionat de Catalunya Sub 18 d'atletisme,. Aquest campionat va comptar amb la participació de mig miler d'atletes.

En l'àmbit de resultats, els atletes del CA Tarragona van assolir dues medalles d'or, una de plata i deu posicions de finalista....

Lluc Subirós aconseguia la medalla d’or al concurs de salt de perxa amb una millor marca de 4.30 metres; Lluc va fer un concurs impecable. També va participar en les proves de llançament de pes i de disc obtenint en ambdues una quarta posició amb 13.13 metres i 35.96 metres respectivament.

La segona medalla d’or se la va emportar Víctor Jiménez. Es va proclamar Campió de Catalunya en la prova de salt de llargada amb un salt de 6.53 metres.

Pau Crespo, l’atleta entrenat per Joan Domingo, es va proclamar doble Subcampió de Catalunya en les proves de llançament de dic i pes amb 39.13 metres i 12.96 metres respectivament. A més, va obtenir una quarta posició en el concurs de javelina amb 51.20 metres. Matias Costa va participar en la prova de llançament de martell i va ser sisè amb 41.78 metres.

En les proves de velocitat, Joan Martorell va passar a la final i es va proclamar quart als 400 metres amb 51.56 i Matías Hernandez als 110 metres tanques va batre una nova marca personal de 16.04.

Finalment, Iris Garrido, atleta de David Lago va ser vuitena en els 800 metres aturant el cronòmetre en 2:34.23.