Fòrum CAT

Didac ho ha escrit

ESTADISTIQUES WEB

Hola a tothom, per als més curiosos he decidit publicar les estadístiques de la web. Aquestes poden servir per veure que es el que més interessa de la pàgina i ajudar a fer-la més funcional

En resum us puc comentar que la web, va néixer oficialment el 20 de gener del 2003 i fins al 31 de maig del 2009 ha acumulat 175.000 visites aproximadament.

I el que portem d'any 2009, més de 12.000 visites i 36.000 pàgines vistes.

Intentaré anar ficant cada mes els informes i un petit comentari/opinió sobre les estadístiques i estareu convidats a comentar-les. Entre tots podem donar opinions sobre que hi falta, que hi sobra.

Se que sempre he fet apologia d'altres navegadors que no siguin el Internet Explorer, i em sobtava fa temps que l'Internet Explorer estigues en més d'un 60% dels visitants de la web, però actualment s'ha aconseguit reduir aquest navegador a menys d'un 50%. Fantàstic. La resolució de pantalla de 800x600 a quedat reduïda a un nombre ínfim de visitants que no veuran gairebé la pàgina, enhorabona a la resta, que la veureu en condicions.

Una cosa que em té una mica preocupat és el desús de la secció de notícies, sembla que no importa, es pot veure en les estadístiques, en el TOP 10 de pàgines més visitades del maig (passa el mateix amb la resta de mesos més o menys) trobem:

Pàgina principal - Cosa normal ...
areCAT - Fantàstic, si que l'estem usant la majoria veig :)
Calendari - Es poder una de les aplicacions que m'ha costat més de programar i de la que estic més content, tot i que veig que s'utilitza bastant per nombre de visites, el trobo molt buit. Recordo que TOTHOM pot afegir coses al calendari.
Forum - Penso el mateix que amb el calendari, visites si, però poca participació en global
Resultats - Ja està bé, però estaria bé que tothom els vagi ficant també
Enllaços - La veritat es que aquesta secció la tinc bastant abandonada però resulta que es una secció bastant important, hauré de fer quelcom al respecte.

Per últim comentar que la secció de l'escola, que porta només 4 dies operativa, aquest mes ja s'ha situat com la segona més visitada sense comptar la pàgina principal, i darrere del areCAT.

Res més a dir, a gaudir de les estadístiques


2010
Gener 2010 Novetat - Comparativa Gener 2009 amb gener 2010 - Comparativa Desembre 2009 amb gener 2010

2009 Resum anual

Desembre 2009 Desembre
Novembre 2009
Octubre 2009
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener


2008 Resum anual
Desembre
Novembre
Octubre
Setembre
Agost
Juliol
Juny
Maig
Abril
Març
Febrer
Gener

Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te