Inici entrenaments 2023-2024

Didac

Estem a punt per començar una nova temporada de la nostra escola. El dimarts 19 de setembre comencem amb il·lusions renovades i esperem als més joves de la família a la pista d'atletisme municipal de Campclar a les 17h45.

En la mesura que es pugui, us demanem que els nens i nenes arribin puntuals amb roba d'esport i calçat esportiu còmode. També seria bo que portessin aigua. Les instal·lacions disposen de vestuaris per a canviar-se i si així ho desitgeu dutxar-s'hi un cop finalitzat l'entrenament

Els monitors i monitores estarem a la porta d'accés una mica abans per recollir els nens i nenes i donar-vos la benvinguda. Heu de saber que els familiars no podreu accedir a l'interior de l'estadi per norma de la instal·lació, però podreu veure l'activitat des de la graderia de les piste...

3 Atletes amb la Selecció Catalana S16

Didac

Els propers dies 7 i 8 d'octubre es celebrarà a Gijón/Xixón el Campionat d'Espanya de Federacions S16 en edat escolar. L'Escola del Club Atletisme Tarragona estarà representada per 3 atletes.

En categoria femenina Mireia Redondo participarà en el relleu llarg de 4x300, i en la masculina Víctor Jimenez, en Salt de Llargada i el relleu curt 4x100 i finalment Pau Crespo en la Javelina, prova en la que es proclamà Campió d'Espanya en l'últim Campionat d'Espanya celebrat el passat juny a La Núcia.

L'expedició sortirà el 6 de novembre i els acompanyarà com a entrenador Joan Domingo, entrenador de Pau Crespo

 

Laurine Elisa Marimón participa en el Campionat d'Europa sub20

Andrea
La Laurine Elisa Marimón, després de proclamar-se campiona d’Espanya sub20 de triple salt i fer la marca mínima pel campionat d’Europa va ser seleccionada per representar a Espanya
 
Marimón va participar en la fase de classificació per la final del triple salt el passat 7 d'agost. L'atleta cambrilenca, va realitzar un salt de 12,59 metres, que va ser insuficient per poder passar a la final.
 
Amb aquesta competició, Marimón tanca una temporada espectacular, marcada per les molèsties.

López i Mir semifinalistes en el Campionat d'Espanya absolut

Andrea
Els dies 27, 28 i 29 de juliol es va celebrar a Torrent el Campionat d’Espanya Absolut en el que van participar la Clàudia Mir i la Mireia López.
 
La Mireia López va ser semifinalista en els 100 metres tanques amb un temps de 13,69 segons. López es va quedar a una posició de passar a la final i a dues centèsimes
 
La Clàudia Mir també va ser semifinalista, però en els 400 metres tanques amb un temps de 1’03”13. Per Mir era el seu primer campionat d’Espanya absolut.

Júlia Suárez subcampiona en el Festival Olímpic de la Joventut Europea

Andrea
Des del 23 de juliol al 29 de juliol es va celebrar a Maribor el Festival Olímpic de la Joventut Europea, on l’atleta Júlia Suárez va representar a Espanya.
 
La Júlia Suárez es va proclamar subcampiona de la FOJE en els 5000 metres marxa amb un temps de 22’48”02, el que suposa una nova millor marca personal per l'atleta i un nou rècord del club.

Laurine Elisa Marimón campiona d'Espanya i mínima per l'Europeu sub20

Andrea
El 22 i 23 de juliol es va celebrar a Soria el Campionat d’Espanya Sub20. El CA Tarragona va estar representat per la Laurine Elisa Marimon i pel Pol Aixalà.
 
La Laurine Elisa Marimon es va proclamar campiona d'Espanya el triple salt amb una marca de 13,09 metres. Aquesta marca suposa la seva millor marca personal per quasi 40 cm, mínima pel Campionat d’Europa Sub20 i rècord del club
 
El Pol Aixalà, semifinalista en els 400 metres tanques amb una marca de 56,29 segons, el que suposa una nova millor marca personal per quasi un segon per l'atleta tarragoní i un nou rècord del club.
 
Tots dos atletes, formats des de petits a l’ECAT, saben el que és passar una etapa de lesions. Però tots dos han sàpigut mantenir la calma, ser perseverants i constants i han cont...

Júlia Suárez subcampiona d’Espanya sub18

Andrea
El passat 8 i 9 de juliol es va celebrar a Gijón el Campionat d'Espanya sub18 on el Club Atletisme Tarragona va tenir 4 representants.
 
La Júlia Suárez es va proclamar subcampiona d'Espanya en els 5000 metres marxa amb una marca de 23'29"55. A més a més, Suárez ha estat seleccionada per representar a Espanya al Festival Olímplic de la Joventut Europea
 
La Maria Antonietta Salazar va ser semifinalista en els 200 metres llisos amb un temps de 25,74 segons, el que suposa una nova millor marca personal.
 
La Sofia Rubio va ser desena en el salt d'alçada amb una marca de 1,54 metres. Rubio va poder competir en aquest campionat tot i que porta arrosegant molèsties al peu durant un temps.
 
El Lluc Subirós va ser catorzè en el decatló amb una marca de 5004 ...

3 medalles i 2 llocs de finalistes pels atletes del Club Atletisme Tarragona al Campionat de Catalunya Absolut

Andrea

El passat 8 i 9 de juny, 7 atletes del CA Tarragona van participar en el Campionat de Catalunya Absolut celebrat a Tarragona.

Els atletes del conjunt tarragoní van aconseguir 2 medalles de plata i 1 medalla de bronze.

La Laurine Elisa Marimon, encara atleta de categoria sub20, va ser segona en el triple salt amb un millor salt de 12,62 metres, el que suposa MMT després d’una temporada amb molèsties físiques. La Mireia López també va millorar la seva marca de la temporada en els 100 metres tanques. López també es va penjar la medalla de plata amb un temps de 13,65 segons amb un vent en contra d'1,4 metres/segon. 

La Clàudia Mir va ser tercera en els 400 metres tanques amb un temps de 1’02”63.
 
El Marc Suárez, debutant en un Campionat de Catalunya absolut sent un atleta sub16 d...