Fòrum CAT

Alex ho ha escrit

José María Odriozola Lino

Lo d’aquest ODRIOZOLA, no té nom. Jo, ja no sé com definir-ho.

Primer, un dia abans de les votacions per escollir a la ciutat olímpica del 2016 diu que RIO DE JANEIRO és un autèntic desastre quan, si ets membre d’un Comité Olímpic d’un pais que convoca una ciutat candidata a organitzar uns jocs olímpics, no pot fer comentaris sobre altres ciutats competidoras, ni bóns ni dolents.
Total, rep una advertència per mal comportament, i els altres membres del COE han de demanar disculpes, inclós el president Sr. Blanco,.

Per aquestes casualitats (segurament el Sr. Odriozola sabia que la ciutat rival de Madrid era RIO), no content amb això, el Sr. ODRIOZOLA, una vegada Rio de Janeiro és escollida com a ciutat organitzadora de l’OLIMPIADA DEL 2016, diu a la premsa que té la “la sensación de que había una orden para no votar a Madrid” i que “Me quedo con la sensación de que nos han tomado el pelo".

Dons, li perd el seu temperament, Sr. Odriozola. Llàstima que sol el tregui quan l'interessi a vosté, i no per defensar els interessos dels seus ATLETES. En aquest joc, el de l’Olimpisme, no es pot jugar sol per guanyar. També es perd. I, per guanyar s’han de fer moltes cosses…., i potser Madrid no les va fer i Rio, sí. Llàstima que no hagi sabut perdre.
Estaré d’acord que tot està dirigit, però… que haguès passat si la ciutat escollida haguès estat MADRID?. Haguès obert boca el Sr. Oriozola? Haguès dit que hi havia ordres de no votar a Rio, Chicago o Tokio?

Per un altre banda, i és per això que estic més emprenyat, veig que a on havia d’haver estat i defensat, com a president de la Federació ESPANYOLA d’Atletisme, el passat mes d’agost és a BERLÍN. El Sr. Odriozola, havia d’haver estat donant la cara per una atleta (per cert, de la Federació Española i Española segons el seu DNI) que, de manera legal o no, va guanyar el campionat del Mon a la prova dels 1500 metres llissos (va arrivar la 1ª). Llavors, en aquells moments, no va obrir boca.
Defensar una atleta té un preu massa elevat pel que es pot arrivar a aconseguir, oi?

Quins dirigents tenim!!! Els mateixos, de la mateixa pinta que els que figuraven als anys 70, 80, 90… Quina pena! Això no canvia i veig que els nostres fills, els hi tocarà viure i conviure amb ells.

Dirigents que nomès es preocupen del seu status, els seus contactes i que no valoren en absolut a les persones que realmente els hi estan donant de menjar: als esportistes.

Odriozola, quin personal…

Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te