Fòrum CAT

Didac ho ha escrit

Neteja anual del quartet (àcars, sargantanes i d'altra fauna)

Avui era el dia, ho teníem clar, un dissabte tarde on no teníem res a fer ens ha portat a anar a comprar material per a l'escola i a fabricar-ne també. També hem anat a comprar ullets (vegin definició del DIEC) per a les màrfegues i poder-les penjar. Si, perquè es va fer un suport expressament per a penjar-hi les màrfegues. Teníem els ullets però no teníem una peça important per ajuntar-les, "cagada la hemus". Doncs re, ja tornarem a voltar per Leroy (el merlin eh, no el Burrell).

Acte seguit ha estat buidar el quartet, com ja s'havia fet un any enrere (potser no fa tant, Farouk, Guti i Nene van ser en aquella ocasió), aquest cop Montse, Berni i Dídac. En el que tots coincidíem era que aquella màquina de fer peses, o l'arreglàvem o la llençàvem. Evidentment no l'hem arreglat, i l'hem deixat allà fora, hi havia el Jose dels homens de blau que ens ha dit que la deixéssim allà, ja la tirarien ells, o mirarien d'arreglar-la. Hem escombrat, fins i tot hem fet una muntanya de pols, papers, àcars i de tot una mica, això si haig de dir que potser hi havia més sorra que als fossos.



Ens han deixat el pal de fregar, aigua, escombra, recollidor ... per poder fer la feina més eficient. Un cop tot sec, hem passat a recoŀlocar les coses,hem ajuntat la roba (samarretes i tops en una caixa, gorres en una altra, polos, i totes les sabatilles juntes. Ens han deixat la balança i hem pesat les boles de pes i les de martell. Tot ha estat redistribuït una mica, i per falta de temps no hem pogut acabar-ho tot però ha quedat quelcom en dansa que ja ficarem bé el dimarts.


Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te