Fòrum CAT

Didac ho ha escrit

Comença a ser indignant

Vull fer arribar a tothom i a tothom incloc a la junta, però tot i ser jo membre, això ho comento com a atleta del Club Atletisme Tarragona.

Avui hem volgut entrenar una mica perxa a les pistes (l'any passat anàvem a Amposta a entrenar-la) i només arribar ja ens hem trobat el que ens imaginàvem. El caixetí (on es clava el pal) ple d'aigua, algú em dirà, té una tapa, si, té una tapa, que no fa CAP funció, més que la de la feina de treure-la i ficar, ja que quan plou, s'inunda d'aigua, que és com ens l'hem trobada. Algun dia d'allà van sortir granotes (i ho tenim gravat en vídeo).

El segon punt a tractar és el matalàs més fi que cobreix els 3 grans blocs que amorteixen els salts. Resulta que aquest matalàs, fa ja no se quant de temps que està cremat (per motius que no venen al cas) a més a més aquest matalàs es troba fent la funció de coberta i quan plou, al ser espuma actua com una esponja.

Abans hi havia una coberta (com una mena de tendal d'aquests que fiquen a les parades del mercat per aixoplugar-se de la pluja. Però d'ençà de la ventada famosa del gener del 2009, que la va acabar de trencar, ja no n'hi ha hagut més. Jo ja no dic que fiquin com tenen a altres llocs, o a la zona d'alçada mateix, aquelles cobertes metàŀliques ja que no hi ha llocs per poder-les fer maniobrar allà, però una coberta almenys, que no se quan et pot costar allà al Bahaus mateix (per dir algun lloc).

Però clar, ara el matalàs més fi actua de coberta, i dies com avui, te'l trobes ple d'aigua, decideixes treure'l i per que fa dies que no plou però a vegades hem estat 6 persones, i no podíem moure'l gairebé, avui entre 3 l'hem pogut treure de la perxa, i hem saltat amb els blocs només, que evidentment també estaven mullats, sumem l'estona d'entrenament que perdem també per estar treien galledes d'aigua del caixetí. I saltar mullat, que perquè avui feia bon dia, però al igual entres en calor tots xops.

Que crec jo que s'hauria de fer? Vist com ho tenen en altres llocs, el tema del caixetí és tapar-ho amb la tapa, i després al damunt ficar un quadrat d'una fusta subjectada amb quelcom que pesi per subjectar-ho, un nou matalàs i una coberta amb això guanyaríem MOLT.

Però realment a mi em sembla LAMENTABLE, que paguem gairebé 3.000 € cada temporada per tenir aquesta zona així de lamentable, i no parlo ja d'altres coses.

Després que si Tarragone 2017s que si tarragones capitals de no se que i que si tarragona amb pa amb tomaca.

I no vull entrar amb altres temes perquè em continuo indignant després més.

Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te