Fòrum CAT

quic ho ha escrit

Josep Antón Fortunyo

Ens ha deixat un amic i company. Avui m'ha trucat Raul Sabaté per donar-me la mala noticia, desprès d'estar lluitant cinc setmanes el seu cos ha dit prou.
Hem perdut a un apasionat de l'atletisme i a un professional de l'esport. Una persona que ha dedicat practicament tota la vida a potenciar el nostre esport i de les poques que van aconsseguir fer de l'esport la seva professió.
Alguns dels més veterans encara podem recordar aquells dissabtes en que venien ell i en Raul a entrenar amb nosaltres a les pistes del nàstic. Si en fa d'anys!!!!
És trist parlar de la mort d'un company, pero a quants ens agradaria que quant arribi en nostre moment ho poguem fer practicant alguna de les coses que més ens agrada. Doncs en Josep ho ha fet així. El seu penultim moment, entrenant i l'ultim, competint contra la mort.
L'ultim cop que el vaig veure va ser a Vilafranca i a més de la samarreta dels 20 anys del club em va reclamar una resposta a una consulta que m'havia fet per mail. Ho sento Josep, no he estat a temps de contestar-te, suposo que algun dia en podrem tornar a parlar.
Hem perdut un gran esportista i una millor persona. A la familia una forta abraçada.
Quico

Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te