Fòrum CAT

Didac ho ha escrit

Gràcies Ajuntament

Bones a tothom, avui ha estat un gran dia, el club ha rebut la subvenció en matèria esportiva que ofereix l'ajuntament de Tarragona cada any. També li han donat al meu company d'entrenament i al nostre company del Club Marc José, espero que t'hagin donat quelcom decent. (Ja m'ha confirmat que li han donat 750€ - 150€ del IRPF, li han tocat 600€)

El fet es que cada any gràcies a la subvenció de l'Ajuntament (3.000€) si, no tinc cap problema en dir-la, ho repeteixo, 3.000€, gràcies a ella, podem pagar el lloguer de la pista d'atletisme on podem entrenar, que d'altra banda, l'estat de les pistes és lamentable.

Aquest any el Club celebra el seu 20è aniversari, a l'agost del 2010, farà 20 anys que aquest Club es va fundar per molts dels que actualment segueixen aquí, entrenant, o no, però hi son.

Doncs com cada any un servidor, va presentar la subvenció en matèria esportiva, adjunto enllaç amb lo que vaig haver d'omplir http://www.tarragona.cat/lajuntament/conselleries/esports/subvencions/subvencions-2009

Presentant la memòria resumida de les activitats i el que vam fer, i volem fer : http://www.clubatletismetarragona.com/arxius/2009-2010/1268344402_Memoria+CAT+2008-2009.pdf

Aquest any el club ha fet una inversió molt important amb la Creació de L'Escola d'Atletisme, això suposa, material nou, equipaments nous per als nens (xandall i roba per competir), i pagar els entrenadors. Sabeu la despesa que això comporta? Vaig anar personalment a presentar el projecte al Conseller d'Esports, que no em va rebre fins a 15 dies de començar la temporada de Cross a demanar-li una mica d'ajut amb, almenys el tema de la roba de la quitxalla, a saber si es va mirar el projecte, més del que se'l va "mirar" mentres li estava exposant.

La iŀlusió de poder celebrar en aquest 20è aniversari un Campionat de Catalunya Juvenil a casa ja es veia a venir que era quelcom impossible, primer per l'estat lamentable de les pistes, i segon, no crec que ens puguem permetre aquests luxes.

La veritat es que porto rato escrivint això i amb pauses, i m'he calmat bastant, però és lamentable, hem de fer entrenaments allà a la plaça de l'ajuntament, o algo, mare meva!

Per cert que no ho he dit, ens han donat una subvenció de 400 € VISCA LA PROMOCIÓ DE L'ATLETISME A LA CIUTAT!!!

EDITO: Si aneu a la pàgina del club a la RFEA podreu consultar les llicències d'aquesta temporada i veureu que aquest any en tenim 70 masculines i 31 de femenines (em queden 4 masculines per tramitar). Corregiu-me els més veteranos del club però dubto que cap altre any haguessin hagut tantes llicències, que recordem les ha pagat i paga, sempre, el club i no l'atleta.

Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te