Fòrum CAT
Nene ho ha escrit
Menú del sopar dels fondisCATs
1º Plat.-
Entremés Mar i Montanya:
Pernil, Saltxitxó i Xorís 5 JJJ, Volau-ven de Marisc, Llagostins Salats, Musclos amb Romesco, Salmó Fumat i Cargols de Mar.
2º Plat.-
Dorada al Forn amb Verdures
o
Entrecot de Vedella al Pebre Verd
o
½ Espatlla de Corder al Forn
Postres.- Pastís Eròtic
Begudes.- Aigües Minerals, Vins de la Terra Alta (Batea), Cava Brut , i els Cafès..
Preu per persona : 27 eu (7% Iva inclòs).
Atentament, ANNA SAS
Entremés Mar i Montanya:
Pernil, Saltxitxó i Xorís 5 JJJ, Volau-ven de Marisc, Llagostins Salats, Musclos amb Romesco, Salmó Fumat i Cargols de Mar.
2º Plat.-
Dorada al Forn amb Verdures
o
Entrecot de Vedella al Pebre Verd
o
½ Espatlla de Corder al Forn
Postres.- Pastís Eròtic
Begudes.- Aigües Minerals, Vins de la Terra Alta (Batea), Cava Brut , i els Cafès..
Preu per persona : 27 eu (7% Iva inclòs).
Atentament, ANNA SAS