Fòrum CAT

Nene ho ha escrit

Sopar del CAT.

RESTAURANT LES VOLTES
TRINQUET VELL,12.TARRAGONA
Divendres 7 d'agost


A l´ atenció de: José Francisco.

A continuació et mostro tres menús que m´has demanat.

Us recordem que s´ha de triar un dels tres Menús per Grup.

Menú 1:

Primers Plats:
- AMANIDA AMB SALMÓ FUMAT, BACALLÀ I FORMATGE DE CABRA O
- TORRADA AMB ESCALIVADA I ANXOVES O
- CARABASSÓ FARCIT DE BACALLÀ AMB BEIXAMEL

Segons Plats:
- 1/2 ESPATLLA DE CORDER AL FORN AMB PATATES PANADERES
- BACALLÀ A LA MUSSOLINA D´ALLS AMB BASE D´ESPINACS O
- CUIXA D´ÀNEC CONFITADA AMB SALSA DE PORTO AMB PRUNES

Postres:
- CREMA CATALANA,
- SORBET DE MELÓ O
- PASTÍS DE TIRAMISÚ

Aquest Menú inclou: Aigües Minerals, Vins de la Casa i els Cafès.
El preu per persona és de 25 € ( 7% Iva Inclòs).

Menú 2:

Primers Plats:

- PICA-PICA MAR I MUNTANYA (Assortiment de Pernil, Saltxixó i Xorís 5 JJJ, ½ Torrada amb Escalivada i Anxoves, Llagostins Salats i Cargols de Mar amb Salsa de Romesco, Calamars a laRomana i Musclos al Vapor)

Segons Plats:
- DORADA AL FORN AMB VERDURETES I VI BLANC o
- ENTRECOT DE VEDELLA A LES FINES HERBES I GÍRGOLES o
- LLENGUADO A LA MENIERE AMB PATATES ANGLESES

Postres:
- GELAT DE CROCANT,
- SORBET DE MANDARINA o
- MOUSSE DE XOCOLATA AMB NATA.

Aquest Menú inclou: Aigües Minerals, Vins de la Conca de Barberà i els Cafés.

El preu per persona és de: 30 € ( 7% Iva Inclòs).

Menú 3:

Primer Plat:
- PICA-PICA DE PEIX I MARISC: (Salmó Fumat amb Torrades, Cloïsses a la Marinera, Llagostins Salats, Calamars a la Romana, Musclos al Vapor, Llagostins Sant Carles i Croquetó de Mar. Acompanyament de Salsa de Romesco i Maionesa).

Segons Plats:
- TOURNEDÓ ROSSINI AMB SALSA DE PORTO SOBRE LLIT DE GÍRGOLES o
- RAP A L´ALL CREMAT AMB LLAGOSTINS SALTEJATS
Postres:
- SORBET DE LLIMONA AMB MAR DE CAVA,
- COULANT FARCIT DE XOCOLATA CALENTA o
- MOUSSE DE MATÓ I POMA.

Aquest Menú Inclou: Aigües Minerals, Vins del Penedés i l´Assortiment de Cafés.

El preu per persona és de: 35 € ( 7% Iv Inclòs).


Ep! Si vols respondre al missatge, has d'identificar-te