Marina Tibau (llançament de pes), Ivan Tamarit (60 m i 300 m) i Josep María Mateo (Salt de llargada) campions del Trofeu Nadal disputat a Reus

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 17 Dec 2013

Atletes del Club Atletisme Tarragona van disputar el passat dissabte 14 de desembre el Trofeu Nadal.

Entre els més petits, en categoria aleví Nil Pinyol va córrer el 60 metres llisos en un temps de 9’82. També en aquesta distància, l’atleta junior Anna Yélamos va fer un temps de 8’’44, el sénior Iván Tamarit, 7’’46, i els veterans Josep Ramón Argilaga i Josep Mª Mateo 8’’05 i 8’’06, respectivament.

Antonio Ramos va debutar en pista a l’aire lliure fent un 1500 en 4’50’’48.

Anna Yélamos va córrer també el 300 metres llisos en 44’’03. En categoria masculina, Iván Tamarit va fer una marca de 39’’77 i el Juvenil Xavier Ros 41’’84.

Josep Mª Mateo va guanyar la prova de salt de llargada fent un millor salt de 5 metres i 26 centímetres.

Gran debut aquesta temporada també de Marina Tibau, que va pujar el primer lloc del podi en llançament de pes (10.42), apropant-se a la seva marca personal.