Adolf Milla, 5è de Catalunya als 60 metres llisos

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 02 Mar 2014

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Adolf Milla va assolir una excel.lent cinquena posició en la final dels 60 metres llisos del Campionat de Catalunya juvenil de pista coberta, que es va disputar aquest dissabte a Sabadell, i en el què també hi prengueren part Xavier Ros i Jan Sans.

Milla, que va acabar la cursa amb un temps de 7.35 segons, va aconseguir a més en semifinals la marca mínima per participar en el Campionat d'Espanya juvenil, en finalitzar segon de la seva semifinal amb un magnífic registre de 7.33. Amb aquest resultat s'assegura la participació al Nacional a disputar a València el proper cap de setmana, en el què també disputarà els 200 metres llisos. A Sabadell Milla va prendre també la sortida en els 200 metres, finalitzant quart de la seva sèrie, amb 23.62 segons després d'un final molt igualat.

En els 60 metres llisos, Jan Sans era sisè de la seva semifinal, amb un bon registre de 7.61 segons, que no li permetien el pas a la final. Sans repetia poc després en els 60 metres tanques, en els que finalitzava sisè, amb una excel.lent marca de 9.08 segons, amb la que aconseguia millorar la seva marca personal.

Xavier Ros afrontava la difícil prova dels 800 metres en la segona semifinal, en la què es va situar en segona posició en bona part de la cursa, però al final no va poder seguir l'alt ritme imposat pels rivals i va acabar la cursa amb un temps de 2.15.44, que no li van permetre el pas a la final.