Sis veterans/es del CAT al Nacional indoor de Saragossa

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 06 Mar 2014
Whatsapp

Sis atletes representaran al Club Atletisme Tarragona en el XXV Campionat d'Espanya de Veterans en pista coberta que es disputarà aquest cap de setmana al Pabelló Príncipe Felipe de Saragossa. Els i les atletes tarragonins/es arriben al Nacional en un magnífic estat de forma, com ho proven les quinze medalles aconseguides en el Campionat de Catalunya disputat el passat cap de setmana.

Josep Maria Mateo serà l'atleta més prolífic, ja que prendrà part en les proves de 60 i 200 metres llisos, i en els salts d'alçada i llargada. Pere Pardines l'acompanyarà en el salt d'alçada, i prendrà també la sortida en els 60 metres tanques. Ambdós atletes competeixen en la categoria M45, reservada per a atletes d'entre 45 i 49 anys.

Jesus Montolio parteix entre els favorits en la seva prova, els 400 metres llisos, en la que es presenta amb una de les millors marques de la seva categoria (M40).  També es presenta entre els favorits en la categoria M65 en Luis Sáez, qui disputarà el salt de llargada.

La representació femenina està integrada per dues atletes de la categoria F50, Marisa Pradillo i Joana Pinyol. Ambdues afrontaran les proves de salt d'alçada i llançament de pes, i Pradillo participarà també en el salt de llargada.