Montse Montañés, Berta Sánchez i Inés Delgado, finalistes al Català infantil indoor

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 08 Mar 2014
Whatsapp

En la jornada prèvia del Campionat de Catalunya infantil disputada aquest dissabte a Sabadell, tres atletes del CAT han aconseguit classificar-se per a la jornada final, que es disputarà a Sabadell el proper dissabte dia 15, mentre que altres tres no han pogut classificar-se, tot i tenir actuacions brillants.

La jornada començava de la millor manera ja que Berta Sánchez no sols aconseguia el pas a la final en el salt de perxa, sino que destrossava la seva anterior marca i la deixava en uns magnífics 2.10 metres. L'actuació de la vilasecana hauria encara pogut ser millor si el concurs no s'hagués aturat en aquesta altura, per falta de temps.

En la prova de llançament de pes, Montserrat Montañés aconseguia també el pas a les finals de forma brillant, en acabar segona de la prova amb un millor llançament de 10.17 metres, aconseguits en el seu primer intent, i que la situen com una de les favorites de cara a la final del proper dissabte.

I en el salt d'alçada, Inés Delgado s'assegurava la participació en la final en superar el llistó situat a 1.25 metres, en un concurs net de nuls. L'atleta cambrilenca ha disposat després de tres intents per igualar la seva millor marca, de 1.30 metres, però no han estat reeixits.

Laura Mascarell ha pres part en la prova dels 2.000 metres marxa, en la que amb un ritme molt regular ha assolit la sisena posició de la seva sèrie, amb un temps de 13.47.81, que la situaven en la catorzena posició final, mentre que només dotze atletes passaven a la final.

En la tercera sèrie dels 600 metres llisos, Aleix Lago ha finalitzat en una excel.lent tercera posició, amb un temps de 1.49.57 després d'una cursa molt disputada. Lago ha finalitzat en la posició quinzena del total.

Per la seva banda, Mar Vázquez no ajustava prou bé la cursa en la prova dels 60 metres tanques, i es veia obligada a renunciar en la segona tanca, a la que arribava massa a prop, amb el que perdia l'oportunitat per passar a la final.