Montserrat Montañés, sotscampiona de Catalunya infantil

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 15 Mar 2014
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Montserrat Montañés s'ha proclamat aquest dissabte sotscampiona de Catalunya en la prova del llançament de pes, dins del Campionat de Catalunya infatil de pista coberta disputat a Sabadell. Montañés ha finalitzat segona, amb un magnífic tir de 11.22 metres, marca personal i més d'un metre més enllà de la marca aconseguida la setmana passada en la jornada prèvia. L'atleta entrenada per Joan Domingo s'ha vist només superada per Kala Gutiérrez, del CA Gavà, qui ha liderat la prova des del primer llançament, amb uns excepcionals 11.74 metres. El concurs del pes ha ratllat a un gran nivell, ja que les tres primeres han estat per sobre dels onze metres.

En el salt d'alçada, Inés Delgado ha finalitzat en desena posició, amb un millor salt de 1.31 metres, que igualava la seva marca personal. Delgado ha estat perjudicada per una errada dels jutges, els quals han donat inicialment com a nul el seu salt vàlid sobre aquesta alçada. La reclamació posterior ha permés corregir l'errada, però l'atleta, descentrada pels aconteixements, ja no ha estat prou encertada per superar la següent alçada, de 1.35 metres. La victòria ha estat per Maria Vicente (ISS Hospitalet), qui ha batut el record de Catalunya infantil en superar el llistó en 1.59 metres.

I en el salt en perxa, Berta Sánchez ha finalitzat en dotzena posició, en superar el llistó situat a 1.80 metres. L'atleta entrenada per Bernat Rocamora ha aconseguit superar el llistó en 1.95 metres en el tercer intent, però una errada en no retirar a temps la perxa ha fet que finalment el llistó fos derribat per l'aparell, la qual cosa l'ha impedit progressar en un concurs en el que fins llavors havia donat una gran impressió. La victòria ha estat per Júlia Reverté, de la UA Montsià, amb 2.35 metres.