Mireia i Marina porten el lila ben amunt

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 02 Jun 2014
Whatsapp

Les atletes del Club Atletisme Tarragona Mireia López i Marina Tibau han completat un excel.lent cap de setmana, en finalitzar en cinquena i quarta posició respectivament en les seves competicions, en un cap de setmana en el què també els petits atletes de l'Escola CAT han complert amb escreix en la jornada prèvia del Campionat de Catalunya aleví i infantil disputada a Gavà.

Mireia López debutava de forma brillant amb la selecció catalana en el Campionat d'Espanya cadet per seleccions autonòmiques que es disputava aquest cap de setmana a Valladolid. Mireia aconseguint una excel.lent cinquena posició en la final dels 100 metres tanques, amb un temps de 16.36 segons, tot i el fort vent en contra. L'atleta tarragonina ja havia mostrat el seu nivell en les sèries, ja que acabava en quarta posició en la sèrie de major nivell, amb un temps de 16.41 segons. Mireia prenia part també en el relleu 4x100, que finalitzava en tercera posició, i contribuïa de forma molt important a la victòria de la selecció catalana en la prova femenina, que s'imposava per un ampli marge als equips d'Andalusia i Castella-Lleó.

Per la seva banda, Marina Tibau assumia la representació del CAT en el Campionat de Catalunya Absolut que es disputava aquest dissabte a Palafrugell i ho feia aconseguint una magnífica quarta posició en la final del llançament de pes. Marina realitzava un concurs de gran nivell, molt regular i en lluita en tot moment per les medalles, aconseguint dos excel.lents llançaments per sobre dels 10.80 metres, i finalitzant la prova amb una marca de 10 metres i 85 centímetres en quarta posició.