Montse Montañés, Inés Delgado, Berta Sánchez, Mar Vázquez, Sira Bo, Aleix Lago i Pep Aldave finalistes al Català infantil d’aire lliure

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 03 Jun 2014
Whatsapp

En la jornada prèvia del Campionat de Catalunya infantil disputada aquest diumenge a Gavà, set atletes del CAT han aconseguit classificar-se per a la jornada final, que es disputarà a Tarragona el proper dissabte dia 14, mentre que altres dos no han pogut classificar-se, tot i tenir actuacions brillants.

La jornada començava de la millor manera ja que Berta Sánchez no sols aconseguia el pas a la final en el salt de perxa, sino que destrossava la seva anterior marca i la deixava en uns magnífics 2.35 metres. També Mar Vázquez va estar brillant aconseguint superar el llistó dels 2.25.

En la prova de llançament de pes, Montserrat Montañés aconseguia també el pas a les finals de forma brillant, en acabar tercera de la prova amb un millor llançament de 10.08 metres, aconseguits en el seu tercer intent. Així mateix, Montserrat ha estat la guanyadora en el concurs del llançament de martell amb un millor llançament de 37.17, i que la situen com una de les favorites de cara a la final que es disputarà a Tarragona.

I en el salt d'alçada, Inés Delgado no ha pogut arribar a la final en una competició de molt nivell on superava el llistó situat a 1.26 metres. L'atleta cambrilenca ha disposat després de tres intents per superar la marca de 1.31 metres, però no han estat reeixits. On si ha aconseguit classificar-se per la final ha estat en la prova del llançament de javelina, amb un millor llançament de 18.70 metres

Carla Berenguel ha participat en el concurs de salt de llargada i encara que ha fet un millor salt de 4.15 no ha podgut estar entre les dotze atletes passaven a la final.

En la segona sèrie dels 600 metres llisos, Aleix Lago ha finalitzat en una excel.lent segona posició, amb un magnífic temps de 1.49.57 després d'una cursa en què ha estat ell el que ha portat el ritme de la cursa. Lago ha finalitzat en la posició decena del total, classificant-se per la final que es disputarà a Tarragona.

Pep Aldave inscrit en els 80 metres tanques realitzava un bon temps que li permetia també arribar a la final que es disputarà el 14 de juny. Pep també s’ha classificat per la fase final en la prova dels 220 tanques, demostrant que és un veritable especialista en aquestes proves.

Per la seva banda, Mar Vázquez també en els 220 tanques s’ha classificat per la final desprès de lluitar moltíssim per poder entrar entre els 16 millors temps.

Sira Bo ha sabut gestionar de forma magistral la seva sèrie dels 1000 metres llisos, per acabar en segona posició i aconseguir no sols el pas a la final sino també millorar de forma molt notable la seva marca personal, fins a deixar-la en uns magnífics 3.23.09.