Alex García, Rubén Paredes, Martina Pomés, Natalia Sánchez, Laura Santos, Laia Aldave i Julia Suárez finalistes al Català benjamí d’aire lliure

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 08 Jun 2014
Whatsapp

Alex García, Rubén Paredes, Martina Pomés, Natalia Sánchez, Laura Santos, Laia Aldave i Julia Suárez finalistes al Català benjamí d’aire lliure

 

En la jornada prèvia del Campionat de Catalunya benjamí disputada aquest diumenge a Gavà, 7 atletes de l’escola del Club Atletisme Tarragona han aconseguit classificar-se per a la jornada final, que es disputarà a Tarragona el dissabte vinent dia 14, mentre que altres tres han quedat a les portes, tot i tenir actuacions brillants.

Alex García, sent un dels petits de la categoria, ha finalitzat la cursa dels 1000 metres aconseguint un meritori 11è lloc a la sèrie classificant-se per la final.

Rubén Paredes ha estat 4art en el salt de llargada sent un dels 12 finalistes. També Rubén concursarà en el llançament de pilota ja que ha finalitzat 7è en aquesta fase prèvia.

Marc Rozas ha participat en el 1000 metres marxa però tot i la seva lluita no ha pogut aconseguir ser un dels 12 finalistes.

En la cursa dels 60 metres llisos, excel·lent marca de Martina Pomés i amb moltes possibilitats de lluitar pel podi dissabte vinent a Tarragona. Natalia Sánchez també hi serà representant a Tarragona l’ECAT en aquesta modalitat de velocitat on Laia Aldave també ha fet un molt bon temps però per poc no és una de les 16 participants finalistes.

En la cursa de 1000 metres llisos, ha quedat fora de la final Natalia Sánchez cursa on el nivell de les participants era molt alt.

En la modalitat del salt d’alçada, Laura Santos, Martina Pomés i Laia Aldave s’han classficat per la finalísima del Campionat de Catalunya. Berta Pomés no ha aconseguit la classificació tot i l’esforç fet fins l’últim intent.

Finalment, en els 1000 metres marxa Júlia Suárez s’ha classificat per la final; la seva germana Ariadna ha quedat fóra dels llocs que permeten poder participar en la final que es disputarà a Tarragona.