Dídac Alonso, Javier Almalé, Alícia Vázquez, Mireia López i Maria Font finalistes al Català cadet d’aire lliure que es disputarà a Vic el 15 de juny

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 09 Jun 2014
Whatsapp

Dídac Alonso, Javier Almalé, Alícia Vázquez, Mireia López i Maria Font finalistes al Català cadet d’aire lliure que es disputarà a Vic el 15 de juny

En la jornada prèvia del Campionat de Catalunya cadet que s’ha disputat aquest dissabte, 5 atletes de l’escola del Club Atletisme Tarragona han aconseguit classificar-se per a la jornada final, que es disputarà a Vic el diumenge vinent dia 15.

Dídac Alonso en llençament de javelina, Javier Almalé en salt de llargada, Alícia Vázquez en salt de llargada i en la cursa dels 100 metres tanques i Mireia López també en els 100 metres tanques i en el concurs del llençament de javelina i Maria Font en la cursa de 5000 metres marxa.

No han aconseguit la classificació tot i el seu bon paper, Gerard Parera que va participar en la cursa dels 600 metres, Marta Targa en els concursos del salt de llargada i en el triple salt i Nerea Lago en els 100 metres tanques . També va quedar exclós de participar en la final dels 100 metres llisos Dídac Alonso.