Josep Casas finalitza 54è a l'emblemàtica Cursa de l'Espluga de Francolí

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 28 Jul 2014

Aquest dissabte ha estat el torn de la Cursa de l'Espluga i ja van 37 edicions. Aquesta cursa que dona el tret de sortida en horari vespertí i on l'elevada temperatura es present, és una de les curses predilectes dels corredors per finalitzar la temporada i començar el descans de cara nous reptes a partir del setembre.

El Club Atletisme Tarragona va estar representat pel Josep Casas, atleta que ha fet un...a gran temporada i que s'ha consolidat deixant de banda les seves lesions. Josep va finalitzar 54è fent unas temps de pas de 7'51'' als 2 kms que feien baixada i encarant la pujada cap a Poblet i marcant els 38'05'' al pas intermedi de volta cap a l'Espluga. El seu temps final va ser d'1 hora, 1'32''.

El guanyador de la cursa va ser Pedro Vega, Inmobiliaria Valdepeñas, (50'58''), segon Guillem Fernández del C.A. Berga (52'30'') i tercer l'incombustible Ferran de Torres, C.A. Runners Tarragona (53'29'').