Josep Maria Mateo tercer en el Campionat de Catalunya de Pentatló de Veterans

Imatge de Josep Maria Mateo Sanz
Josep Maria Mateo Sanz 21 Sep 2014
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona, Josep Maria Mateo, ha aconseguit el tercer lloc en el Campionat de Catalunya de Pentatló de Veterans que s'ha celebrat el dia 20 de setembre a les pistes del Prat de Llobregat.

L'atleta del CAT va començar la jornada amb un bon registre de 5.45 metres en el salt de llargada. A continuació va aconseguir marca personal en el llançament de javelina amb un llançament de 25.81 metres, millorant en més d'un metre la seva anterior marca. Seguidament, en la prova de 200 metres llisos, va parar el crono en 26.72 segons. En el disc va llançar 21.04 metres. Per acabar, en la prova llarga, els 1500 metres, va fer un temps de temps de 5:41.06. La regularitat en les diverses proves va fer que sumés 2456 punts, marca personal de pentatló, i que quedés en la tercera posició de la categoria M45.