Pedro Ortega confirma el seu gran estat de forma a Sitges i Jordi Sentís assoleix la condició d'atleta regular en la Mitja marató mentre Victor González es segon en el Quart de Marató

Imatge de Álex López Vila
Álex López Vila 12 Jan 2015
La Mitja Marató de Sitges va ser la darrera cursa de preparació de Pedro Ortega abans de la disputa de la Marató Costa Daurada que es celebrarà diumenge vinent a Tarragona. L'atleta del Club Atletisme Tarragona arriba a Tarragona en un esplèndid estat de forma segons es desprèn del temps realitzat ahir a Sitges, 1:14:48, on va arribar a meta en 14è lloc i en un to físic espectacular. L'atleta preparat pel també atleta José F. García Navarrete, tot un referent de l'atletisme a la ciutat de Tarragona, es presentava a Sitges amb la voluntat de fer la cursa a ritme de preparació de la marató però el seu estat de forma va fer que el ritme de la cursa fos més elevat del que pretenia inicialment en trobar-se molt a gust dins del grup d'atletes capdavanters.

Un altre atleta del CAT que va participar a Sitges, Jordi Sentís, va entrar a meta el 183è aturant el crono al cap d'una hora, 26 minuts i 11 segons. És habitual que el Jordi participi en tres curses de mitja marató durant la temporada (Tarragona, Sitges i Barcelona) cumplint sempre els objectius pel que fa a temps (1:29, 1:26 i 1:24). Ara al març a Barcelona té la fita que farà consolidar aquest ritme de 4' al quilòmetre. També va estar present a Sitges un altre atleta del CAT, el David Lago (Evasion Reus) que va aturar el crono als 1:19:37 sent segon atleta nascut a Sitges en arribar a meta.

La cursa va ser guanyada per Ricard Pastó 1:10:44, dels Xatafolls de Mollerussa, segon Sergi Rodríguez (1:10:53) del C.A. Avinent Manresa i tercer va entrar a meta l'atleta del C.E. Montornès Iván Limia (1:10:58).

Per la seva banda, Víctor González va ser segon en el la cursa Quart de Marató que va ser guanyada per Marc Fortuny (Estival Park) aturant el crono als 36'48''.