Gran actuació dels juvenils del CAT al Campionat de Catalunya

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 01 Mar 2015
Whatsapp

Els atletes juvenils del Club Atletisme Tarragona han quallat una gran actuació aquest diumenge, en el marc del Campionat de Catalunya juvenil de pista coberta, disputat a Sabadell, i en el que tots ells han assolit posició de finalista.

Jan Sans finalitzava en una magnífica quarta posició final en la prova dels 60 metres tanques, amb un temps de 8,29 segons, després d'imposar-se hores abans en la seva semifinal, amb una marca de 8.36 segons. Sans lluitava en tot moment per una plaça de podi, però veia com en els darrers metres se li escapava per tan sols dues centèssimes, en una prova liderada en tot moment per Aleix Porras (FC Barcelona), guanyador amb un temps de 7,95 segons, i en la què el torrenc Pau Aragonès (AA Catalunya) era segon amb 8,22 segons.

Maria Martin aconseguia la vuitena posició en la final dels 60 metres llisos, amb un excel.lent registre de 8,08 segons, marca personal i mínima per assistir al Campionat d'Espanya juvenil, que tindrà lloc a San Sebastian en dues setmanes. La Maria aconseguia el pas a la final en ser tercera de la seva semifinal amb un temps de 8,11 segons, que ja feia presagiar una gran marca a la final. En aquesta, l'atleta entrenada per en Ferran Tortosa, es mantenia en tot moment en la lluita per les places d'honor, per acabar vuitena però a només tres centèssimes de la cinquena plaça, en una prova dominada per Ana Asensi (Igualada) amb 7,80 segons.

En la prova del salt de llargada, Alícia Vázquez era setena, amb un millor salt de 4,88 metres, després d'un concurs molt treballat, en el què s'imposava la Naiara Estanga (AA Catalunya) amb 5,40 metres. L'Alícia acabava a més en novena posició dels 60 metres tanques, després d'acabar quarta de la seva semifinal amb un temps de 9,84 segons, marca personal.