4 podis dels veterans del CA Tarragona al Campionat d'Espanya

Imatge de Josep Maria Mateo Sanz
Josep Maria Mateo Sanz 11 Mar 2015

Del 6 al 8 de març es va celebrar el Campionat d'Espanya de Veterans en Pista Coberta a Donostia. El Club Atletisme Tarragona hi va estar representat per 5 atletes obtenint, com a resultats més destacats, una medalla de plata, 3 tercers llocs i 3 quartes posicions.

La Marisa Pradillo (F50) va tenir una jornada de tarda del divendres 6 de març molt intensa ja que, en menys de dues hores, va fer 3 proves i va pujar en dues d'elles al pòdium. En el salt d'alçada aconseguia la medalla de plata en saltar 1,05m en el primer intent. En el salt de llargada, tot i tenir diversos problemes amb el talonament, pujava al tercer lloc del podi en saltar 3,06m. En el llançament de pes, una prova amb molt de nivell, aconseguia la sisena posició amb un millor llançament de 6,79m. En aquesta mateixa prova, la Joana Pinyol (F50) quedava en setè lloc amb un llançament de 6,76m.

En Josep Maria Mateo (M50) participava en quatre proves. El millor resultat el va obtenir en el salt d'alçada en aconseguir la medalla de bronze amb un salt de 1,56m. Va obtenir el quart lloc en el salt de llargada i en 200 metres llisos. En el salt de llargada va fer un concurs bastant irregular i el seu millor salt va ser de 5,33m. En 200m va aconseguir la millor marca de la temporada i va baixar de 26 segons (25,97s). Finalment, en una molt concorreguda prova de 60 metres llisos, va obtenir la sisena plaça amb un temps de 7.97s.

En Lluís Sáez (M65), el més veterà dels nostres atletes, va aconseguir la medalla de bronze en el salt de llargada amb un millor salt de 3,94m.

En Jesús Montolio (M40), en una duríssima i disputada final de 400m, va obtenir la quarta posició amb un temps de 54,14s.