L'ECAT tanca de forma brillant la temporada de cros en la cursa del Col.legi Turó

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 12 Mar 2015
Whatsapp

Amb la disputa del Cros del Turó, l'Escola del Club Atletisme Tarragona va tancar diumenge passat la seva temporada de cros 2014-2015, que un any més ha estat un èxit de participació i resultats. L'ECAT ha aconseguit situar-se com l'entitat que més atletes ha aportat en la majoria de les 10 curses disputades, aconseguint que pràcticament totes els atletes de l'Escola prenessin la sortida en almenys una cursa. Aquest esforç s'ha vist a més recompensat amb múltiples victòries i podis aconseguits en totes les curses, així com una important presència en els podis de la classificació final de la Lliga Comarcal 2014-2015, organitzada pel Consell Esportiu del Tarragonès.

En quan a participació, l'Escola ha situat a 103 atletes en la classificació final de la Lliga comarcal, entre totes les categories, als que cal afegir els atletes de categoria mini, que encara no entren en aquesta classificació. Sens dubte resultat de la passió amb què viuen els nens i nenes de l'Escola aquest esport, reforçat amb l'impagable entusiasme i dedicació dels monitors de l'Escola. Destacar també a la benjamina Natàlia Sánchez, única atleta de l'Escola que ha pres la sortida en totes i cadascuna de les curses disputades.

Pel que fa als resultats finals de la Lliga comarcal, destacar les victòries assolides pel prebenjamí Lluc Subirós, els benjamins Natàlia Sánchez i Àlex Garcia, la infantil Marta Ros (feliçment recuperada de les molèsties que la van afectar en temporades precedents) i el cadet Gerard Parera. Altres atletes de l'ECAT que van pujar al podi foren els prebenjamins Joan Sinfreu (segon) i Unai Ortiz (tercer), la benjamina Laia Aldave (segona), l'aleví Pol Aixalà (segon), els infantils Carla Cacho i Dídac Safont (tercers), les cadets Marta Targa (segona) i Mireia López (tercera) i el juvenil Xavier Ros (segon).

Pel que fa al cros del Turó, destacar la victòria de Xavier Ros en la cursa juvenil, el segon lloc de Gerard Parera en la cursa cadet, el quart lloc de Dídac Safont en la cursa infantil, el podi copat pel color lila en la cursa infatil femení, integrat per Sira Bo, Marta Ros i Carla Cacho, la victòria del Pol Aixalà en la cursa aleví, el tercer lloc de la Laura Yan Solé en la cursa aleví femení, la novena posició d'Isaac Guzman entre els benjamins del 2005, la victòria i tercer lloc de Laia Aldave i Natàlia Sánchez, respectivament, en la cursa benjamí femení, el setzè lloc d'Oriol Virgili en la cursa benjamí del 2006, el quart lloc de la Júlia Suárez entre les benjamines del 2006, la victòria de Joan Sinfreu entre els prebenjamins del 2007, seguit de Lluc Subirós, el nové lloc de la Sílvia Vicente entre les prebenjamines del 2007, el dotzè lloc del Pau Rozas entre els prebenjamins del 2008, el segon lloc del Jeroni Flores entre els minis del 2009, el dotzè lloc de la Leyre Bueno entre les minis del 2009, el cinquè lloc de l'Ivan Jané entre els minis del 2010 i la quarta posició de la Diana Garcia entre les minis del 2010.