Júlia Ollé, Laura Yan Solé, Xavier Ros i Dídac Safont pugen al podi a la Cursa del Nàstic

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 24 Mar 2015
Whatsapp

Els atletes del Club Atletisme Tarragona Júlia Ollé, Laura Yan Solé, Xavier Ros i Dídac Safont van assolir places de podi en la 4a edició de la Cursa Nàstic, disputada aquest diumenge als voltants del Nou Estadi municipal, en la què un bon grapat d'atletes del CAT van prendre la sortida.

La vallenca Júlia Ollé assolí una brillant segona posició final en la classificació femenina de la cursa de 5km, finalitzant amb un temps de 19 minuts i 53 segons, tan sols 40 segons després que la vencedora, Carolina Menéndez de l'Esportiu Penedès.

Xavier Ros i Dídac Safont finalitzaren en unes magnífiques segona i tercera posició, respectivament,de la classificació junior de la cursa de 5 km, amb uns temps de 17m 20s i 19m 2s, respectivament, només superats per Naufal Erraoui, del Bikila Tarragona. En Xavier finalitzà també en la sisena posició de la classificació absoluta en aquesta mateixa cursa, mentre que en Dídac entrava a meta en la 19ena posició.

També Laura Yan Solé finalitzà en una excel.lent segona posició final en la classificació junior de la prova dels 5 km, amb un temps de 24:18, entrant a meta com a 18ena classificada en la cursa absoluta.

Altres atletes del CAT en la cursa dels 5km foren Ana Julián, 22ena entre les veteranes M40 i Genoveva Piza, 49ena en la classificació senior.

També es disputaren curses de menor distància per als més petits. En  la cursa aleví, Pol Mascarell i Ariadna Suárez finalitzaren en una magnífica cinquena posició.

En la cursa benjamí, Izan López fou quart i Júlia Suárez cinquena, mentre que en la cursa per a prebenjamins, Nicolas Bausells i Marc Suàrez finalitzaren en setena i onzena posicions, respectivament.