Dos equips benjamins de l'Escola del CAT, a la jornada final de relleus del Campionat de Catalunya

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 29 Mar 2015
Whatsapp

L'Escola del Club Atletisme Tarragona va assolir aquest dissabte un nou èxit en aconseguir classificar dos equips de relleus benjamins per a la jornada final del Campionat de Catalunya, en la Jornada prèvia disputada a Castellar del Vallès.

El primer equip en aconseguir la classificació fou l'equip benjamí masculí, integrat per Unai Ortiz, Lluc Subirós, Gerard Ferràndiz i Joan Sinfreu, els quals s'imposaven en la seva sèrie de la prova dels 4x60 metres amb una gran marca de 40,5 segons, i aconseguien el pas a les finals en assolir l'onzè millor temps entre tots els equips participants, que foren un total de quarant vuit. L'Escola presentava un segon equip en aquesta categoria, que finalitzà sisè de la seva sèrie, amb un temps de 45,9 segons, i integrat per Joan Martorell, Marcos Jiménez, Oriol Virgili i Roger Bo.

L'equip femení, integrat per Sílvia Vicente, Luana Izaga, Júlia Suárez i Alanis De las Heras també aconseguí classificar-se per a la jornada final, en finalitzar en tercera posició de la seva sèrie de 4x60 metres amb un magnífic temps de 41,9 segons. Les tarragonines aconseguiren la quinzena millor marca, d'entre un total de quaranta dos equips inscrits.

Ambdós equips classificats disputaran la jornada final el proper dia 18 d'abril a Vic, en la què disputaran les semifinals, que donaran el pas a la final de cada categoria.