5 equips de relleus de l'ECAT assoleixen la classificació per a la jornada final del Campionat de Catalunya

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 12 Apr 2015
Whatsapp

Un total de quinze equips de relleus del Club Atletisme Tarragona van prendre part aquest dissabte a Tarragona a la jornada prèvia del Campionat de Catalunya de relleus, en categories aleví, infantil i cadet, amb sort diversa, classificant 5 equips per la jornada final que es disputarà a Vic la propera setmana. L'àmplia participació en cadascuna de les categories disputades alevins, infantils i cadet, com ja va passar en la jornada dels benjamins, confirma l'excel.lent treball que porta endavant l'escola en la promoció d'aquest esport a les comarques tarragonines.

La matinal s'iniciava amb els més joves, els equips alevins que participaven en la prova del relleu 4x60, on Pol Mascarell, Nil Aixalà, Pol Aixalà i Rubén Paredes finalitzaven 24ens, amb un temps de 37.6s. L'equip integrat per Marc Rozas, Óscar Bartolomé, Isaac Guzmán i Octavi Saladie finalitzava 55ens, aturant el crono els 41.6s. En categoria femenina, l'equip integrat per Liana de las Heras, Laurine Marimon, Natalia Sánchez i Martina Pomés protagonitzaven la primera alegria del dia, en la prova del relleu 4x60, assolint un excel·lent quart lloc de la general i una marca de 35.2s, classificant-se per la jornada final. Laia Aldave, Berta Pomés, Olivia Nolla i Marina Mir eren cinquenes de la seva sèrie amb un temps de 39.1 que no els hi permetia arribar a la final. Les alevines Unaisa Guijarro, Laurine Marimon i Cristina Iniesta per una banda, i  Zaira Bueno, Ariadna Suárez i Natalia Sánchez, per l'altre es van atrevir a disputar la difícil prova dels 3x600, assolint uns temps respectius de 6.40.3 i 7.07.4, no aconseguint estar entre els 12 millors equips classificats.

En categoria infantil, en la prova del relleu 4x80 femení, les integrants de l'equip integrat per Laura Yan Solé, Mar Vázquez, Carla Berenguel i Berta Sánchez assolia una excel.lent sisena posició final i una marca de 43.9s, que els permetia classificar-se per la jornada final. En la mateixa prova, l'equip integrat per Berta Pardines, Maria Falcó, Inés Delgado i Marina Burjalès eren sisenes de la seva sèrie, amb un temps de 48.4s, que no els permetia el pas a la final. Els mateixos equips afrontaven el repte de la prova dels 4x200, en la què Laura Yan Solé, Mar Vázquez, Carla Berenguel i Berta Sánchez finalitzaven 22enes, amb un temps de 2.02.8 i Berta Pardines, Maria Falcó, Inés Delgado i Marina Burjalès eren 56enes, amb un temps de 2.16.2. En aquest cas, cap dels dos equips aconseguia classificar-se per la jornada final. Per la seva part, l'equip masculí, integrat per Aleix Lago, Mario Sánchez, Pep Aldave i Bernat Verdú finalitzaven la prova amb un temps de 42.7, en la posició 4a de la general, sent candidats a pujar el podi a la jornada final que es disputarà el proper cap de setmana a Vic. Cal recordar que aquest mateix equip es l'actual medalla de bronze dels Campionats de Catalunya Indoor celebrats al febrer passat en la prova del 4x200. L'equip integrat per Andry Rafi, Edgar José, David Bondia i Alex Gran van finalitzar 31ens aturant el crono als 46.9. En el relleu infantil de 4x200, l'equip format per Aleix Lago, Mario Sánchez, Pep Aldave i Bernat Verdú finalitzaven la prova amb un temps de 1.52.8, en la posició 3a de la general. Aqueste relleu presenta també candidatura a podi a la jornada final que es disputarà a Vic la propera setmana.

En el relleu cadet de 4x100, l'equip femení va assolir la classificació en finalitzar en la posició 16. L'equip estava integrat per Paula Rovira, Sira Bò, Maria Buscail i Mireia López aturant el crono als 54.4. El mateix equip participava en el relleu llarg 4x300, no aconseguint entrar entre els 8 millors, finalitzant en la posició 15ena, amb un temps de 3.13.4.

La jornada final comptarà amb la presència d'un total de set equips de relleus de l'Escola CAT, ja que als cinc equips classificats dissabte cal afegir els dos equips benjamins classificats en la jornada prèvia disputada fa dues setmanes a Castellar del Vallès.