L'Escola CAT llueix amb llum pròpia a la prèvia del Campionat de Catalunya

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 07 Jun 2015
Whatsapp
Els atletes de l'Escola del Club Atletisme Tarragona van protagonitzar una gran actuació en la jornada prèvia del Campionat de Catalunya disputada aquest dissabte a l'Estadi Municipal de Castellar del Vallès, i en la què 18 dels 30 atletes tarragonins que hi van prendre part van aconseguir el pas per a les finals de la setmana vinent en almenys una prova, el què suposa un sensacional percentatge d'èxit d'un 60 %.
Entre els benjamins, aconseguien el pas a la jornada final Gerard Ferràndiz en els 60 metres llisos, Joan Sinfreu al salt d'alçada, Lluc Subirós en el llançament de pilota i la Júlia Suárez als 1.000 metres marxa. Menys sort, tot i competir amb la mateixa intensitat, tenien Joan Martorell als 60 metres llisos, Joan Sinfreu als 1.000 metres,  Gerard Ferràndiz i Lluc Subirós al salt de llargada, Alba Torres, Jana Torres, Luana Izaga, Iñigo Gutiérrez i David Bartolomé als 1.000 metres marxa, que no aconseguien classificar-se per la jornada final.
Aconseguien també classificar-se per la jornada final els alevins Pol Aixalà als 60 metres tanques, Oriol Aldave al llançament de pes, Martina Pomes als 60 metres llisos i 60 metres tanques, Liana De las Heras als 60 metres tanques i salt d'alçada, Laureenelisa Marimón als 60 metres tanques i salt de llargada. També van competir de forma magnífica Pol Aixalà als 2.000 metres llisos, Rubén Paredes al salt de llargada i en el llançament de pilota, Oscar Bartolomé al llançament de disc, Natàlia Sánchez als 600 metres llisos i als 60 metres tanques, Unaisa Guijarro als 600 metres llisos i  Laia Aldave al llançament de disc femení, però no van aconseguir classificars-se per la jornada final.
Els atletes infantils van mostrar també la seva gran competitivitat, aconseguint classificar-se per la jornada final Mario Sánchez als 80 metres llisos, Aleix Lago als 1.000 metres llisos, Dídac Safont als 3.000 metres llisos, Pep Aldave als 80 metres tanques, Bernat Verdú als 220 metres tanques i triple salt, Mar Vázquez als 80 metres tanques, Berta Sánchez al salt amb perxa i triple salt, Marina Pelícano al llançament de martell i Inés Delgado al llançament de javelina. Altres grans actuacions van còrrer a càrrec de Pep Aldave als 220 metres tanques, Maria Falcó als 80 metres tanques, Inés Delgado al salt d'alçada i Mar Vázquez i Carla Berenguel al salt de llargada, però no van ser recompensades amb la classificació per la jornada final. A destacar especialment la gran actuació de la Berta Sánchez, que va aconseguir la millor marca de totes les participants en el salt amb perxa, igualant la seva marca personal de 2,65 metres.
La jornada final es disputa dissabte dia 13 de nou a l'Estadi Municipal de Castellar del Vallés, en la què els atletes del CAT classificats tindran l'opció de lluitar per assolir medalles i posicions  de finalista, que recordem s'atorga als vuit primers de cada prova.