Montse Montañés i Mireia López contribueixen brillantment al subcampionat de Catalunya al Campionat d'Espanya de comunitats

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 24 Jun 2015

Les atletes del Club Atletisme Tarragona Montserrat Montañés i Mireia López van obtenir brillants resultats en la seva participació dins de la selecció de Catalunya en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques organitzat pel Consejo Superior de Deportes que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Alcobendas, on han participat 17 seleccions autonòmiques.

Montserrat Montañes, qui debutava amb la selecció, va contribuir de la millor manera en el barem de la selecció en guanyar amb gran solvència la prova del llançament de pes fent un millor llançament de 12 metres i 34 centímetres, sent marca personal per l'atleta tarragonina. Per la seva part, Mireia López competia en la prova dels 300 metres tanques on ocupava la 5a posició (46''68) i formava part del quartet que guanyaria la prova dels relleus 4x100, establint un nou record de la selecció catalana (47''65).

En la classificació final femenina, Madrid s'enduïa la victòria, Catalunya era segona i València tercera. Catalunya va aconseguir revalidar el títol a la categoria masculina, la Comunitat Valenciana va quedar en segon lloc i Madrid es va endur l'últim esglaó del podi.

En categoria femenina, la lluita entre Catalunya y la Comunidad de Madrid va estar molt aferrissada ja que Catalunya arribava a la darrera prova a disputar amb un avantatge de 16 punts, però la desqualificació del relleu català del 4x300 va fer que Madrid s'endugués el campionat per tan sols un punt de diferència.