Jan Sans es classifica per les semifinals al Mundial juvenil de Cali

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 17 Jul 2015
Whatsapp

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Jan Sans Riola s'ha classificat brillantment aquest dijous per les semifinals de la prova dels 110 metres tanques en el Campionat del Món juvenil, que es disputa a Cali, Colòmbia aquesta setmana. Sans ha obtingut la seva plaça en classificar-se en quarta posició de la seva sèrie, amb una marca de 13,94 segons, que millora en una centèssima la seva marca personal.

La cursa ha començat amb una bona sortida de Jan, que s'ha situat ràpidament entre els primers. A meitat de cursa en Jan ha vist com era desequilibrat per un toc amb l'atleta americà del carrer del costat, però tot i així es mantenia tercer. Només un altre desequilibri en la sortida de la darrera tanca l'ha fet perdre una nova posició i unes centèssimes molt valuoses, però tot i així l'objectu de classificarse per les semifinals s'ha assolit.

L'altre atleta de la selecció espanyola participant en la prova, el castellonenc Luis Salort (CA Correr El Garbi) s'ha classificat també per a les semifinals en finalitzar en quarta posició en la cinquena sèrie, amb un temps de 13,70 segons, també marca personal.

El proper pas per a l'atleta entrenat per en Ferran Tortosa són les semifinals, que es disputaran aquest divendres, a les 18:05 hora local, una i cinc de la matinada del dissabte a Catalunya. Jan Sans prendrà la sortida en la segona semifinal, pel carrer número set. Els dos primers de cada semifinal i els dos millors temps es classificaran per a la final. L'atleta tarragoní parteix amb la setena millor marca de la seva semifinal, però compta amb possibilitats de classificar-se, si confirma les bones sensacions mostrades en les sèries.