Jan Sans és setè a la semifinal del Mundial de Cali

Imatge de Lluís Vázquez Vilamajo
Lluís Vázquez Vilamajo 18 Jul 2015

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Jan Sans Riola va finalitzar la matinada del dissabte en setena posició en la segona semifinal dels 110 metres tanques del Campionat Mundial juvenil, que es disputa a Cali, Colòmbia, amb el què no va poder classificar-se per a la final.

L'atleta tarragoní va realitzar una bona sortida, però a partir de mitja cursa va encadenar quatre tocs en diferents tanques que el van retrassar, per acabar la cursa en setena posició, amb una marca de 14.13 segons. Tampoc l'altre atleta de la selecció espanyola en aquesta prova, Luis Salort (CA Correr El Garbi) va aconseguir classificar-se per a la final, en ser sisè de la primera semifinal, amb una marca de 13,89 segons.

Amb aquesta cursa, l'atleta entrenat per en Ferran Tortosa dóna per acabada la temporada i el seu pas per la categoria juvenil de forma sensacional, ja que ha estat semifinalista en un mundial, campió d'Espanya en 110 metres tanques i campió de Catalunya de proves combinades en pista coberta.