Cap de setmana ple de competicions

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 30 Nov 2015
Whatsapp

Aquest cap de setmana ha estat ple de competicions. El dissabte, els alevins, infantils i alguns cadets estrenaven les competicions en pista a Camp Clar, mentre altres cadets i juvenils ho feien a Gavà, on es va disputar un control de proves combinades, competició que es va realitzar en dues jornades, dissabte i diumenge. A més, el diumenge, els nens de l’escola van poder gaudir del Cros Ciutat de Valls.

Els resultats més destacats en el Cros Ciutat de Valls van ser les victòries de Xavier Ros en la cursa júnior masculina i de Júlia Ollé en la sènior femenina, les 2es posicions de Lluc Subirós i Carla Castellví, que va lluitar per la primera posició fins a l’últim metre de la cursa, en les curses benjamina masculina i femenina, respectivament, la 3a posició de Laura Nolasco en la cursa pre-benjamina femenina, les 4es posicions de Gerard Parera en la juvenil masculina i de Marta Ros en la cadet femenina, la 7ena posició de Pol Aixalà en la infantil masculina, les 8es posicions de Dídac Safont en la cadet masculina i Lara Herrera en l’alevina femenina, les 11es posicions de Cristina Iniesta en la infantil femenina i Marc Suárez en la pre-benjamina masculina i la 15ena posició de Victor Penadés en l’alevina masculina.

Pel que fa a les combinades, fins a 13 atletes del CAT es van desplaçar fins a Gavà per gaudir d’un cap de setmana atlètic. Destacar la victòria de l’Alícia Vázquez en categoria juvenil femení, amb 2.713 punts, en una prova en la què Maria Buscail era sisena amb 2.059 punts i Nerea Lago vuitena, amb 1.524; la 6a posició de la Mar Vázquez en categoria cadet femení amb 2.017 punts; i la 10a posició del Bernat Verdú en categoria cadet masculí amb 2.277 punts. En aquesta prova, Berta Sánchez era tretzena (1.823 punts), Carla Berenguel catorzena (1.798), Berta Prados divuitena (1.610), Inés Delgado vint-i-tresena (1.288), Berta Pardines vint-i-novena (1.050) i Julia Casas trenta tresena amb 911 punts. Entre els nois, a més d'en Bernat Verdú, es classificaven Mario Sánchez en dotzena posició (2.093 punts) i Pep Aldave setzè amb 1.669 punts.