El cros de La Salle inaugura els crossos del 2016

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 18 Jan 2016
Whatsapp

Aquest diumenge es va disputar el 1r cros del col·legi La Salle de Tarragona, en el qual hi van córrer fins a 91 atletes del CAT.

La jornada començava amb les curses infantils, en la qual Pep Aldave era 3r en la masculina, i Carla González i Paula Garcia, 2a i 3a respectivament, en la femenina. Finalitzaven les curses, també, David, Laura Yan, Irene, Claudia, Marina, Lucía, Paula i Lucía.

Acte seguit, era el torn dels alevins, Pol Aixalà i Cristina Iniesta entraven 2ns a meta, en la cursa masculina i femenina, respectivament. Pol, Martí, Isaac, Oriol, Oscar, Oscar i Marc acabaven també la cursa masculina; i Natàlia, Laia, Èlia, Lara, Leire, Unaisa, Cristina, Lucía, Ariadna i Olívia, la femenina.

Pel que fa als benjamins, en les del 2006, Victor Penadés era 6è en la masculina i Júlia Suárez, 3a en la femenina. Van estar acompanyats d’Àlex, Oriol, Gerard, Erika, Jana i Alba. I en les del 2007, Joan Sinfreu i Lluc Subirós pujaven el 2n i 3r calaix del podi en la masculina, i Carla Castellví, en el 2n en la femenina. També creuaven la línia de meta Marcos, Joan, Íñigo, Guillem, David, Daniel, Luana, Sílvia, Raquel i Xènia.

En les curses prebenjamines, Guillem Ferran guanyava la cursa masculina del 2008, seguit d’Ot Pego, que era 2n, i Andrea Molina era 2a, també, en la femenina. Aleix, Guillem, Miguel, Peu, Jofre, Bernat, Sergi, Judit, Ariadna i Alícia quallaven una magnífica cursa també. En les del 2009, Quimey Izaga entrava en 5a posició en la masculina, i Lola Monteñés era 4a en la femenina. Acabaven, també, Marc, Guifré, Clara, Laura i Abril.

I la jornada la tancaven els minis, entre els quals destaquen la 10a posició de Pablo Jiménez i la 3a de Clàudia Sánchez en la del 2010; i la 8a de Marçal Sinfreu i la 4a de Maria Ferran en la del 2011-12. Efrem, Biel, Nora, Diana, Rubén, Leo, Mateo, Pol, Gerard, Lara i Abril finalitzaven una magnífica cursa.

A més, destacar també els atletes que van córrer en la cursa popular. Xavier Ros i Juan Carlos Herrera van fer doblet en la masculina, al finalitzar en 1a i 2a posició, respectivament; i Maribel Vallvé era 18ena en la femenina.