Un dissabte amb “Divirtiéndose con el atletismo” i un diumenge amb el cros de La Canonja completen el cap de setmana esportiu

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 25 Jan 2016
Whatsapp

Aquest dissabte, el Club Atletisme Tarragona va organitzar una jornada classificatòria pel al Campionat d’Espanya del “Divirtiéndose con el atletismo”, on atletes cadets i infantils de segon any van poder competir a les pistes de Camp Clar per a intentar classificar-s’hi. Paula, Laura, Maria, Mar i Sira, com a cadets, i Laura Yan, Clàudia, Daniela i Xènia, com a infantils, van intentar quallar la millor actuació possible per poder competir al Campionat d’Espanya, representant al Col·legi Sant Pau. Menys sort van tenir els nois, que no van poder formar un equip, tot i que David i Joel van lluitar igualment per fer els millors resultats possibles.

A més, diumenge es va disputar el XXII Cros Sant Sebastià de La Canonja - XXXII Cros Aura, on els atletes del CAT van realitzar una magnífica actuació:

Les curses cadet i infantil es disputaven conjuntament. Marta Carrión era 2a en la cadet femení i Pep Aldave i Marta Ros eren 6ens en les infantils masculí i femení, respectivament. Finalitzaven, també, Gonzalo, Rubén, Xavier i Daniel, la cursa masculina, i Carla, Irene, Laura Yan, Laura, Clàudia, Ariadna i Lucía, la femenina.

En les curses aleví, Pol Aixalà entrava 4t i Cristina Iniesta era 2a en les del 2004 i Pol Mascarell i Laia Aldave eren 5ens en les del 2005. Junt a ells, van córrer, Oriol, Óscar, Leire, Elia i Lucía en les del 2004; i Martí, Isaac, Óscar, Marc, Lara, Aina, Natàlia, Unaisa, Cristina, Ariadna, Laura, Olívia i Iris, en les del 2005.

Pel que fa a les curses benjamí, Alex Garcia era 6è i Erika Díez, 10a, en les del 2006 i Joan Sinfreu i Lluc Subirós finalitzaven en 2a i 3a posició, respectivament, i Silvia Vicente era 11a en les del 2007. Victor, Oriol, Eric, Júlia i Clàudia, del 2006, i Marcos, Unai, Joan, Íñigo, David, Guillem, Carla i Lucía, del 2007, també creuaven la línia de meta.

En les curses prebenjamí, Guillem Ferran i Ot Pego eren 1r i 2n, respectivament, i Andrea Molina, 4a, en les del 2008, i Guifré González era 22è i Laura Nolasco, 5a, en les del 2009. També van córrer Nacho, Aleix, Guillem, Miguel, Jofre, Peu, Bernat, Izan, Sergi, Ariadna i Alícia les curses del 2008 i Clara i Patrícia la del 2009.

En les curses del minis hi van participar Pablo, Ferran, Clàudia, Nora, Diana, Marçal, que va acabar 2n en la masculina del 2011, Mateo, Leo, Pol, Gerard, Lara i Abril.

Entre mig de les curses dels nens, es van anar disputant les dels més grans. Pel que fa a les dels veterans, Juan Carlos Herrera pujava al 3r calaix del podi, Patrícia del Campo era 7a i Dolors Calatrava, 10a; Xavier Ros guanyava la júnior masculí, Albert Ortega era 3r en la juvenil masculí i Daina Martínez era 2a en la sènior femenina.