Molt bons resultats al Cros César August - Ciutat de Tarragona

Imatge de Blanca Tortajada Pinto
Blanca Tortajada Pinto 01 Feb 2016
Whatsapp

Aquest diumenge s’ha disputat el cros del César August - Ciutat de Tarragona, on el atletes del CAT han fet brillar els colors del club.

Pel que fa als infantils, Dídac Safont pujava al 2n graó del podi i Carla González entrava 4a a meta. Sense oblidar-nos també de Rubén, Víctor, Lucía, Marina i Lucía, que van lluitar per finalitzar en la millor posició possible.

D’entre els alevins, Pol Aixalà entrava en una magnífica 2a posició i Cristina Iniesta era 3a. Junt amb ells van córrer Pol,  Oriol, Hugo, Oscar i Marc, pel que fa a la cursa masculina, i Leire, Laia, Natàlia, Unaisa, Cristina, Emma i Iris, en la femenina.

En les curses dels benjamins, Victor Penadés guanyava la del 2006 i Erika Díez era 6a, Joan Sinfreu i Lluc Subirós pujaven als dos calaixos més alts del podi, respectivament, i Luana Izaga entrava en una magnífica 3a posició, en les del 2007, que va estar lluitada fins al final. També acabaven la cursa Gerard, Jana i Alba, les del 2006, i Unai, Marcos, Íñigo, David i Lucía, les del 2007.

Respecte els prebenjamins, Guillem Ferran i Ot Pego entraven en 1a i 2a posició, respectivament, i Andrea Molina finalitzava 2a, en les del 2008, mentre que Quimey Izaga era 5è i Lola Montañés finalitzava en una brillant 2a posició, lluitada també fins al final, en les del 2009. Junt amb tots ells van córrer, també, Nacho (que se li escapava el podi per tant sols un segon), Guillem, Miguel, Aleix i Ariadna, en les del 2008, i Raul, Guifré i Clara, en les del 2009.

En les curses dels més petits, els minis, van córrer i lluitar Pablo, Efrem, Ferran, Clàudia, que finalitzava en una gran 2a posició, Nora, Diana, en les curses del 2010, i Marçal, Leo, Gerard, Mateo i Lara, en les del 2011.

Pel que fa a les curses populars, Juan Carlos Herrera era 4t i Maribel Vallvé, 9ena.